Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen DVD felbontásra állítsa...

Milyen DVD felbontásra állítsam be a progit?

Figyelt kérdés

convertxtoDVD progit használok,átkonvertálja a az avi fájlokat,mivel az én lejátszóm nem divxes,és ki is írja a filmet konvertálás után lemezre,hogyan tudom beállítani azt,hogy tévén jó legyen a minőség,ne legyen kockás satöbbi a kép?

Vestel típusú tévém van, a számát sajnos nem tudom.

2010. márc. 7. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Miért nem szeded le rögtön DVDR-ben a filmet, és akkor biztos/valószínű, hogy jó lesz.

Amúgy kerestem egy random filmet, és NFO-ban megnéztem a leírást, itt a lényeges rész:

Video Attributes:: Dolby Digital

ŰŰŰŰ Video compression mode: MPEG-2

ŰŰŰŰ TV system: 625/50 (PAL)

ŰŰŰŰ Aspect Ratio: 16:9

ŰŰŰŰ Display Mode: Only Letterbox

ŰŰŰŰ Source picture resolution: 720x576 (625/50)

ŰŰŰŰ Frame Rate: 25.00

ŰŰŰŰ Source picture letterboxed: Not letterboxed

ŰŰŰŰ Bitrate: 3.04Mbps

ŰŰŰŰ

ŰŰŰŰ Audio Attributes:

ŰŰŰŰ Audio Coding mode: Dolby Digital

ŰŰŰŰ Sampling Rate: 48kHz

ŰŰŰŰ Audio application mode: Not Specified

ŰŰŰŰ Number of Audio channels: 2.0

ŰŰŰŰ Bitrate: 192 Kbps

ŰŰŰŰ Number of Audio streams: 3

2010. márc. 7. 21:11
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi!Csak az a baj,hogy ahol én torrent oldalakon vagyok fenn,és ott a legtöbb film,amit megakartam szerezni xvidoként van fenn,a DVD-r filmek nekem nem kellenek,már mint nem találom meg DVD formátumba azokat a filmeket,amik kellenének,hát a fene se gondolta volna,hogy ez ilyen bonyolult,nagy nehezen rájöttem a dolgokra,erre rossz a minőség:(
2010. márc. 8. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!