Yugioh 21. rész kérdése?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ezer éves a sorozat, de elkezdtem megint. A 21.rész a Paradox testvérek elleni harc, meg az, hogy a 2 ajtó közül melyiken tudnak kijutni. [link] ez az a rész, olyan 13 perctől van amiről a kérdés szólna. Nem értem hogyan oldotta meg ezt Yugi... Elmondaná valaki? :)2015. júl. 28. 20:53
1/2 anonim válasza:
Szerintem érdemesebb japánul nézned, mert az amerikai 4Kids verzió alapján készült magyar borzasztóan lebutított, agyoncenzúrázott és rengeteg jelenetet kivágtak (elég csak megnézni, hogy egy rész az amerikai verzióban 20 perc körül van, a japánban meg 25 perc körül).
A japánban tudom, hogy simán megértettem a gondolatmenetet, de ez így tényleg elég érthetetlen ><
2/2 A kérdező kommentje:
igen, így tényleg érthetőbb. köszönöm szépen :)
2015. júl. 30. 13:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!