Szerintetek a Mike és Molly szarabb, vagy a Cristine
kalandjai?
Figyelt kérdés
Egyszerûen borzasztó ez a két sorozat. Erôltetett, unalmas, semmirôl nem szól, fôlek a Mike és Molly. És ne gyertek azzal, hogy akkor ne nézzem, amikor az egykori kedvenc csatornámat elárasztják ezek a szarok, és egész nap kb ezek mennek, a régi klasszikusok helyett. Ezek még háttérzajnak is rosszak. Nem is értem, valaki képes nevetni például a Mike és Mollyn? Olyan szinten igénytelen fos az egész, olyan erôltetett, nullu-humor szar poénok vannak, hogy már fizikai kín. És egyre több ilyen szar sorozatot csinálnak, egyre elterjettebb ez a 0 poén mellé vágjuk be a röhögést, mintha lenne rá igény.(?)
2015. júl. 24. 16:42
1/5 anonim válasza:
Nehéz kérdés... Nálam egy hajszálnyival nyert a melyik az unalmasabb versenyben a Christine.
Nem értem, miért vesznek meg ilyen unalmas műsorokat...
2015. júl. 24. 20:28
2/5 anonim válasza:
Mik azok a régi klasszikusok, amiket hiányolsz a Comedy Centralról? A korábban is oda-vissza sugározott Így jártam anyátokkal ismét műsoron van hétköznapokon főműsoridőben, a Jim szerint a világ is évek óta folyamatosan megy.
2015. júl. 25. 13:14
3/5 A kérdező kommentje:
Nevem Earl, Én kis családom pl. A nevem Earl-t sokan nem szeretik ugyan, de az legalább eredeti volt, és szólt valamirôl, én spec szerettem. Az Életem értelmei is sokkal jobb volt régen, ma már csak erôltetett, uncsi szar. De még mindig ezerszer jobb a fent említett két hányadéknál.
2015. júl. 28. 13:40
4/5 anonim válasza:
Az én kis családomba éppen tegnap futottam bele a BBC Entertainment műsorán.
A nevem Earl valóban eltűnt, kár hogy nem ismétlik valami normális időpontban. Bár a vége felé az is ellaposodott.
2015. júl. 28. 13:51
5/5 A kérdező kommentje:
Nem volt rossz az.:)
A másik amit nem értek, az a Bob burgerfalodája. Tényleg úgy gondolja minden 2. ember, hogy rejzfiomeket kell gyártani, csak mert a South Park meg a Famguy jól megy? Nekem például a South Park az egyik örök kedvencem, zseniális, óriási társadalomkritika, minden mozzanatából süt a szarkazmus, ráadásul úgy van megcsinálva, hogy akik nem értik a mondanivalóját, azok ak is szórakoztató legyen.
De ez a Bob-cucc ugyancsak egy igénytelen, erôltetett, borzasztó szar. Nem is értem hogy szórakoztathat ez bárkit is..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!