Az ID csatornán elmondott történések/gyilkosságok igazak?
Figyelt kérdés
Én már nem tudom mit higgyek, mindenhol mást hallok.. + mint kiderült sem a Családi Titkok, sem a Gyanú Árnyékában történtek nem igazak.... az ID-n mennyi igaz?2015. júl. 18. 21:07
1/2 anonim válasza:
Azért a kettő nem egy műfaj. Nyilván az áldozatokat az ID csatornán is színészek játszák, de semmi okuk kitalálni kamu bűntényeket, amikor szemezgethetnek az igaziak közül is.
Egyébként a legegyszerűbben úgy derítheted ki, hogy rákeresel az említett gyilkosra/áldozatra és akkor megtudod.
2/2 anonim válasza:
Van egy jópár sorozat az IDn amiről tudom, hogy igaz történeteket dolgoznak fel. De valószínűleg az összes ilyen. Aphrodite Jones és Dr G például. De van a (nem emlékszem a címére, talán Végzetes találkozások) is, amiben volt olyan sztori, amit a hírekben is hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!