Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nyaralóban van parabola, hol...

Nyaralóban van parabola, hol tudnék előfizetni/kártyát venni a HotBird egyes adóira?

Figyelt kérdés
Sportot szeretnék nézni ezekben a nyári hónapokban Balatonon, merre induljak, hol tudok kártyát vásárolni pl 3 hónapra, hogy meg tudjak nézni egy Sky Sports vagy Eursoport adást?
2015. júl. 15. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Venned kell HD-s set top boxot (a régi nem jó), ezzel az ingyenesek mennek. Vagy pedig kártyásat. Mindigtv.
2015. júl. 15. 19:08
 2/12 anonim ***** válasza:
2015. júl. 15. 19:09
 3/12 anonim ***** válasza:
DVB-S: digitális műsorszórás műholdon keresztül
2015. júl. 15. 19:10
 4/12 A kérdező kommentje:

Ó, várjatok egy picit. Nekünk most van set top boxunk, de kettő külön. Van egy a magyar adóknak, amin bejön az alap csomag (m1, m2, Duna, RTL, TV2, szóval az ingyenes alap), meg van ez a külföldi, külön szatelittel, amin tudjuk fogni a sok-sok arab + német + francia adót. De ezek közül rengeteg kódolt (például az Eurosport, vagy a francia sportcsatornák, aztán a Sky Sports, stb.)

Én ezeket a külföldi adókat szeretném valahogy megvenni, hogy ilyenkor nyáron tudjuk őket használni. Még anno azt hiszem, hogy az OBi-ban vásároltuk ezt a parabolás, set top boxos készüléket, tehát szolgáltató nincs hozzá kapcsolva. Viszont azt hiszem, kártyahely van benne.

Ezért vagyok kicsit tanácstalan, hogy kihez, hogyan.

Köszi a segítségeket!!

2015. júl. 15. 20:16
 5/12 anonim ***** válasza:

Gyanítom, hogy a kérdező NEM a digitális földi adások vételi lehetőségeire gondolt, hanem műholdas vételre.

Kérdező: csak annyit tudok segíteni, hogy keress célirányosan a neten, hátha találsz valamit.

Én kapásból ezt az odlalt találtam, szerintem van rajta hasznos információ. [link]

De érdemes nézelődnöd más fórumokon is (pl. Index Fórum), hátha tud valaki valami okosat mondani.

2015. júl. 15. 22:26
 6/12 anonim ***** válasza:

A régi set top box nem jó, HD Mpeg4-es kell műholdhoz. Egyedi műholdas vételhez szolgáltató van több is, T-nek is van, a balatoniakat nem ismerem.

[link]

2015. júl. 15. 22:34
 7/12 anonim ***** válasza:
2015. júl. 15. 22:35
 8/12 A kérdező kommentje:

kösz a kommenteket!

közben megnéztem, skymaster a "kütyü" márkája. a pontos típust fogom még megnézni, aztán hátha ez alapján el lehet indulni.

én gyanítom, sem UPC, se T, se a többi magyar szolgáltató ehhez nem fog tudni adni kártyát, mivel az egész úgymond "független". nem hiszem, hogy az Al Jaazera és hasonló, tömérdek mennyiségű arab, és noname német adókra bármelyik magyar szolgáltatónál elő lehetne fizetni. Ezért is vagyok bajban.

De utánanézek még, köszönet!

2015. júl. 15. 22:49
 9/12 anonim ***** válasza:
Hehe... arab tévé...minek az neked?
2015. júl. 16. 15:34
 10/12 anonim ***** válasza:

Sky Sports adásokat Magyarországon legálisan előfizetni nem lehet. Az Eurosport műsorára előfizethetsz a UPC Directen, de ahhoz az antennát át kell állítani a nyugati 1 fokra.

A 70%-osra nem kell figyelni, nem feltétlenül kell HD képes készülék, ő keveri azt, hogy az MTVA megszüntette a DVB-S sugárzást minden mással.

2015. júl. 17. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!