Tegnap óta akinél elment a műholdas tv a vihar miatt, megoldódott már?
Figyelt kérdés
Nálunk még semmi de nem akarok szerelőt hívni, kicsit várok.2015. júl. 9. 10:39
1/6 anonim válasza:
Hozzánk éjfél körül ért a vihar. Megállt az adás, de közben már elkezdtem kihúzgálni mindent. Reggel, mikor bekapcsoltam már jó volt. És ha előbb felhívnád őket, mi a helyzet, hogy nincs adás? Addig ne hívj szerelőt.
2/6 A kérdező kommentje:
Hívtam már, azt mondta küld szerelőt , ha gondolom, de mivel még borús az ég, ugyanúgy gond lehet. Tanácsolta, hogy várjam meg még kitisztul az ég és ha akkor sem áll vissza az adás, hívjam megint szerelő miatt. De nem tudom normális e hogy 12 órája nincs jel.
2015. júl. 9. 10:58
3/6 anonim válasza:
Ha kitisztul az ég, és még mindig nincs jel az valóban nem normális.
4/6 anonim válasza:
21. század tv/net nincs ha van egy kis vihar, Mo-n ez aminőség jele gyerekek.
5/6 anonim válasza:
Ez nem egy kis vihar volt.
Ha egy leszakadt faág, vagy kidőlt fa magával rántja az elektromos/távközlési vezetékeket, akkor bizony el fog menni az áram/net/tv még a legfejlettebb országokban is.
6/6 anonim válasza:
Hát míg a barmok a régi múltú felszíni kábelezést használják és nem a felszín alatti modern ország szerűt e van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!