Miért tünt el az RTL klub és a TV2 a mai változtatással?
Figyelt kérdés
Csináltam keresést is, programot is újra telepítettem, de nem találja.
Avermedia volar hd pro.
2015. júl. 1. 22:03
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs sehol, a pirosak közt se.
2015. júl. 1. 22:27
3/7 anonim válasza:
Nekem egyéni műholdvevőhöz vennem kellett új, HD-s set top boxot. De az újjal semmi baja, a Samsung távirányítójával (Menű/Beállítások, csatornák, automatikus keresés) azonnal megtalálta és be is állt sorrendben. Kivéve az Euronews-t, az a 80-on maradt. De a távirányító számaival is megpróbálhatod.
M1: 1, M2: 2, Duna HD: 3. M4 Sport: 4 (még nincs), Duna Word: 5, RTLKlub 7, C8: 8, Tv2: 9.
4/7 anonim válasza:
Mpeg4-es HD set top box kell hozzá, ha műholdas tányérod van és nem kábeltévé, sőt csak ingyenest nézel. Nekem is venni kellett.
5/7 anonim válasza:
Bocs, ez lemaradt: Strongot vettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!