Másnak is eltűnt a Nickelodeon? (digitv)
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 18:30
1/11 anonim válasza:
igen. legalábbis a szokásos helyéről igen, más frekvencián pedig még nem kerestem.
2/11 anonim válasza:
Jaj engem is úgy felbosszantottak! De én úgy látom a műsorlistáról is eltűnt! Egyetlen normális mese csatorna volt..
3/11 anonim válasza:
Sajnos levették igen... vicc az egész amikor megrendeltük UPC-t ők rá 1hónapravették le, most megrendeltük a Digi TV-t erre nem levették rá 2hétre?... helyette van ez a bumeráng meseadó ami mondanom sem kell, egy rakás... :)
4/11 A kérdező kommentje:
hjam... a dextert azért szeretem... de ez nevetséges :(
2010. márc. 2. 20:44
5/11 anonim válasza:
sportcsatornák is eltüntek,de csak azért mert áttették más frekvenciára.Szerintem próbáld megkeresni a Nickelodeont,hátha az is csak másik frekvenciára került.
6/11 anonim válasza:
én tegnap néztem át a csatornákat, és nem tették át másik frekvenciára.
7/11 ArO válasza:
Itt van a csatornakiosztás:
Véglegesen levették. Én már végignéztem az összes frekvenciát is.
Nem tudom hogy ennek így mi értelme volt. A régi cartoon-os rajzfilmek pedig még némelyik megy a cartoon network-ön.
8/11 A kérdező kommentje:
ez a digi is kezd olyan lenni, mint a upc
2010. márc. 4. 19:28
9/11 Keny22 válasza:
Annyira izé hogy levették! Mi rendeltünk t-home ot aztán 1 hónap mulva levették. Rendeltünk Digitv -t és nem levették. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!