Van valami jó film?
Nekem ezek a kedvenceim:
Az Erdő (The Woods), Veszedelmes Viszonyok, Az Álmosvölgy Legendája (Sleepy Hollow), Halott Menyasszony (Corpse Bride), Sweeney Todd, Karácsonyi Lidércnyomás (The Nightmare Before Christmas)
- Átkozott boszorkák (Practical Magic)
- vissza a jövőbe I-II-III (Back to the future)
- Indiana Jones I-II-III-IV (bár én a IV-et még nem láttam, de elhiszem)
- Égig érő fű
- Le a cipővel
- Keménykalap és Krumoliorr
- Bérgyilkos a szomszédom (The whole nine yards)
- Hahó öcsi!
- Hahó a tenger!
- Modern Millie (angol címe ugyanaz)
- A szomszéd nője mindig zöldebb (Grumpy Old Men)
- Pomádé (Grease - musical)
- Kate és Leopold (Kate and Leopold)
- Szerelem a végzeten (Serendipity)
- mondjam még????
ja, és még:
- Angyalok városa
- 80 nap alatt a Föld körül (Jackie Chan féle)
- Új csapás
- Matrix
- Revühajó
- DALLAS :))))
Szia! Hany éves vagy? Milyen témák vagy típusú filmek érdekelnek?
Úgy könnyebb volna ajánlani...
Mindig van valami jó film :D.
Pl.: esőember, mind6ó, shrek, férj és férj, gettó milliomos, HARCOSOK KLUBJA, Hipervándor, legenda vagyok, láthatatlan,
Horrorrosabbak: A kör, Az Átok, A Harag, Az Álmosvölgy Legendája, Sziklák Szeme, Fűrész, Boogeyman, A Golyó, Darkness, Silent Hill, Interjú a vámpírral, kárhozottak királynője, titkos ablak (Jhonny depp) blablabla :D
Kate és Leopold lányoknak való,én is szeretem. Ha felnőtt vagy és férjeddel együtt nézel filmeket, inkább ajánlom a
Bombák földjén-nagyon izgalmas,és sajnos igaz történet ráadásul aktuálisabb mint bármikor!
Az Éli könyve ami még fiúsabb,de kimondottan jó film.
Az Eszter királynő is jól össze lett rakva, gyerekekkel is nézhető. Az összes régi magyar gyerekfilm nagyon jó és nézhető a tvnezo.hu-n, inkább délutánra ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!