A korra legendájában asami és korra járnak?
A Korra legendájában addig a pontig volt:
- kettős öngyilkosság
- gyilkosság
- rasszizmus/kirekesztés
- szekták
- depresszió ábrázolása
- fizikai erőszak
És ezek után neked az a bajod, hogy 4 évadnyi barátság után összehoznak 2 azonos nemű szereplőt? Na menj te a tudodhova..
Ez nem valami undorító bűnös dolog, amit titkolni kell, és egy gyerek sem születik úgy, hogy viszolyogna a témától, csak a hülye szülők nevelik beléjük. Arról nem is beszélve, hogy vannak meleg gyerekek is, akik pont a saját szüleik miatt érzik úgy, hogy baj van velük. Nekik aztán különösen jó érzés lehet érezni egy ilyen évadbefejezés után, hogy nem talán mégsem torzszülöttek.
lol ez egyre rosszabb... :DD
De igen, elég sok "hülye meleg" nézi.
Olvasnod kéne Bryan Konietzko és Michael Dante DiMartino blogját, ahol elég gyakran szokták fejtegetni, hogy jóval több meleget tettek volna a műsorba, ha a csatorna engedi.
Várjál van még egy rossz hírem: a kalandra fel-ben marceline-t és buborék hercegnőt is össze akarták hozni a KF készítői, csak a csatorna nem engedte :(
azért tettem ":(" fejecskét a végére, mert az ízig-vérig megértő lelkem együtt érzett veled, hogy egy újabb meséről derült ki, hogy "hülye melegek" vannak benne...
(am a biszexuális emberek randiznak férfiakkal meg nőkkel is, szóval talán ez lehet marcelinékkal is?? nem tudom??)
De várj, VAN MÉG!
A korra alkotói a (már emlegetett) blogukon kijelentették, hogy Makot összehozták Wu herceggel (aki 4. évados szereplő)
Csak... Csak hagyd ki ezt az utolsó évadot úgy, ahogy van :D
Nem tudom, miért épp a legjobb mesékről derül ki, hogy ilyen nem is annyira rejtett utalások vannak bennük.
Talán ahhoz lehet köze, hogy a tehetséges és intelligens emberek nagyobb eséllyel nyitott gondolkodásúak is. Szomorú.
És nem tudom, hogy meddig süllyedt a világ, de most valahogy úgy érzem, hogy épp a legaljával beszélgetek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!