Gryphon kérdése:
200 hertz-es Samsung tv-n pixeles kép?
Figyelt kérdés
Fentebb említett ue40h6200-as tv-n eléggé pixeles a kép. A szolgáltatóra (T-home IPTV) gyanakszom, mert a megrendelt HD adások szépek. Amúgy meg tök pixeles minden. Full HD filmek gyönyörűek. Hdmi kábellel van összekötve minden. Mi lehet a probléma? Lehet, hogy a 200 hertz? Vagy a szolgáltató? Van vkinek ilyen problémája? Ötletek?2015. jún. 13. 09:56
1/5 anonim válasza:
Amíg nem lesznek túlnyomó többségben a HD adások és jelentős valódi HD tartalommal, és kénytelen vagy nagy kijelzőn agyontömörített SD adásokat nézni, addig ez sajnos így lesz.
Utána pedig jó magyar szokás szerint azért lesz pixeles, mert sávszélesség spórolás miatt fogják jobban tömöríteni a HD adásokat.
2/5 A kérdező kommentje:
Az a baj h bluray es ps3 is olyan...annak azert nem szabadna.
2015. jún. 14. 07:59
3/5 anonim válasza:
Ez esetben célszerű megnézni a csatlakoztatott eszközök beállításait és a tévé beállításait. Esetleg előfordulhat, hogy valamiért lekonvertálja PS3 és a BD lejátszó SD-re a képet.
4/5 A kérdező kommentje:
Már mindent megnéztem. Állítgattam, majd vissza mindent alapra. Sehogy sem jó. Samsungot hívtam, annyit mondtak h vigyem be szervízbe ott majd megnézik. Ennyire silány képe nem lehet. Már-már gusztustalan.
2015. jún. 15. 01:06
5/5 A kérdező kommentje:
Iptv full Hdra van allitva. Ps-t is állítgattam, ahogy tudtam. Semmi. Néha mintha picit késne a kép játék közben, középen egy pillanatra megjelenik egy csík alig láthatóan. A kép felső fele homályosabb barmit allitok(bluray filmnel is). Jateknal fenyesebb pottyok pixelek latszanak itt-ott. Nehez pontosan elmondani...ramaty minoseg. Tobben allitjak ennek a tvnek szep a kepe. ( neten olvasgattam utana)
2015. jún. 15. 01:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!