"A halaknak a vízben a helyük. " - Ez egy eltűnt ember utolsó üzenete volt. Véleményetek szerint mire gondolhatott ez alatt? Mit takar ez a mondat?
Figyelt kérdés
Most láttam a tv-ben egy műsort (magyar műsort), melyben a téma az eltűnt embereket érintette. Igaz történet volt természetesen és megérintett nagyon. Tudom, ezrek, milliók tűnnek el nap mint nap, de Ő véleményem szerint valamire célozni akart ezzel és ez volt az egyetlen tőle hagyott üzenet, eltűnése napján. Mire utalhat? :O2015. máj. 25. 18:22
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg azt jelenti ez az üzenet, hogy ő nem idevaló. Önszántából ment el, egy olyan helyre, ahol otthon érzi magát, amit sajátjának érez. Hogy ez egy konkrét hely, egy közösség, esetleg az öngyilkosság... az jó kérdés.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Ahogy kivettem, tudatosan készült eltűnésére, mindent a lehető legprecízebben kitervelt, úgy hogy az senkinek se legyen feltűnő. Egyik pillanatról a másikra. Sosem fogom tudni megérteni, miért kell ennyire szenvedni, kételyek közt hagyni a rokonokat, ismerősöket!!
Menjen, lásson világot, költözzön el, kezdjen új életet...
De valamit akkor is hallasson magáról! :/
2015. máj. 25. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!