Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek melyik ország...

Szerintetek melyik ország nyeri idén az Eurovíziót? Mit gondoltok a magyar dalról?

Figyelt kérdés
Szerintem Észtország, Svédország vagy Spanyolország fog nyerni.

2015. máj. 22. 22:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Először is az elődöntőkben 3 országra mondtam, hogy talán meg tudná nyerni, azok pedig Svédország, Oroszország és Lettország voltak! A döntőben pedig Olaszok is csatlakoztak az esélyeseim közé.

Valahogy éreztem, hogy Svédország fogja nyerni, mert a svédek mindig jól választanak és idén nagy fölénnyel nyert Måns a Melodifestivalenen is, legutoljára ilyen fölénnyel Loreen nyert, ha jól tudom...

A szavazás elején Oroszország vezetett és imádom is a számot, de nem szorítottam neki, hogy nyerjen mert akkor jövőre sokkal kevesebb ország lenne ott az Euróvízión.

Rengeteg számot szerettem az idén, nagyon jó verseny volt. Nálam Belgium nyert, imádtam, szerettem :)

Boggieról csak annyit, hogy tudtam, hogy nem fog elérni egy 5. helyet mint tavaly, vagy egy 10. helyet mint tavalyelőtt. Én a 20-27. hely közé vártam ezt lényegében eltaláltam.

Németországot sajnálom, nem érdemelte meg a 0 pontot!

Az egymásra szavazásról pedig annyit, hogy ez már régóta jelen van az Euróvízióban, ezt mindenki tudja, de szerintem ez nem befolyásolja az eredményt nagy mértékben, ha jó a zene, akkor meglehet nyerni ezt a rendezvényt!

2015. máj. 24. 17:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Bocsi ezt nem is ide akartam írni, de nem baj ide is jó :D

Előző voltam!

2015. máj. 24. 17:02
 13/18 anonim ***** válasza:

Albániának kellett volna nyernie:( de csak 17. lett...

De azért Svédország ötvennyolcadszorra is megnyerte....

2015. máj. 24. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
az albán tyúk csak visított és nyávogott mint egy macska, borzasztó volt hallgatni is, nem érdemeltek jobb helyezést
2015. máj. 24. 22:40
 15/18 anonim ***** válasza:

14-es

Ki vagy te Puzsér b+?

2015. máj. 25. 10:01
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es, na ebből is látszik, hogy semmi hallásod nincs a zenéhez...

Világszínvonalúan énekelte el! Ezt még csak nem is én mondom, hanem a szakértők..dehát Albánia sajnos nem érhet el jó eredményt..Pl.: Minden ország pontjai amit kiosztanak úgy áll össze, hogy fele közönség szavazat, fele pedig zsűri szavazat. Két darab ország volt idén ahol 100%-ig közönségszavazás volt, tehát nem számították be a zsűri szavazatát. Ez a két ország Montenegró és Macedónia. Montenegrótól 10 pontot kapott Albánia, Macedóniától pedig 12 pontot! Ha a zsűri nem húzza így le, aminek nyilván politikai okai vannak, nagy valószínűséggel Albánia nyer, de minimum a top 3-ban lett volna.

2015. máj. 25. 11:07
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Az "alapító országok" uralkodnak, mindenben az ő akaratuk számít. A többi "a show része", de nem nyerhet. Ezt már régen megmondták. Nekem is az albánok tetszettek.
2015. máj. 25. 12:39
 18/18 anonim válasza:
Én nem bánom, hogy a svédek nyertek :D. Igen jól sikerült a stockholmi Eurovízió, még ha méltatlan is Freddie helyezése.
2017. jan. 6. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!