Tavaszi szél vizet áraszt reklám, ötlet?
15-17 éves lányok vagyunk, és szeretnék mi is készíteni egy videót amit beszeretnénk küldeni, ti h és mit csinálnátok? hol "forgatnátok"? stb. :D
nekünk is van 1-2 ötletünk de a tietekre is kíváncsiak lennénk (:
előre is köszi.
Egyszerűen egy szobában, webkamera előtt :)
Aztán csak ügyesen, lehet hogy ti lesztek a következő netcelebek :D
Öhmm... nem töm mennyit tudtok Freddy Mercury- ról... de azt ő énekli, és ő egy elég nagy szám az idősebbeknél... mondjuk tény, h jó hangja volt, és biztos sokat keresett azzal, h betanult egy ismeretlen (magyar) szöveget :P (am a tv-ben is van a neve)
am hogy a kérdésre is válaszoljak az előttem lévő ötlete is jó, de abból annyi van, hogy csak na! ha vmi különlegeset akartok, akkor meg is szerkeszthetitek.... akár... vagy ha (bocs a kifejezésért nem sértésnek) amatőrök vagytok... meg nem nagyon értetek a médiáról akkor a webcam is megteszi!
13/L
1. Igen erre mi is gondoltunk! :/ De aztán megnéztünk pár eltöltött vidit és majdnem h az összes a szobába webcam előtt "forgatták".. és azt irták h egyedi, vagy vicces, de színes videókat várnak (:
2.Igen azt tudom h Freddy Mercury énekli, és láttam a reklámba is.. (: és télleg jó hangja van..^^
És igen amatőrök vagyunk!:D
3. azta :/ de márc. végéig lehet beküldeni videókat, addig még fordulhat a kocka :D
De egyébként az biztos h a szabadban valami jó időben szeretnénk megcsinálni a videót.. *-)mert hát tavasz. ^^
van 1 ötletünk h mien mozdulatot fogunk csinálni,hogyan milyen ruhába stb.
de több nem jutott eszünkbe :/
és ezért írtam ide ki a kérdést hátha nektek van más sokkal jobb 5letetek, amit szabad
*amit szabadnak lehetne csinálni, mozdulatok, ruhaötlet h énekeljük stb.. (:
az meg ott *feltöltött* akart lenni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!