Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A 90-es években volt egy...

A 90-es években volt egy műsor, de elfelejtettem a címét, mi volt ez?

Figyelt kérdés
Egy filmet vetítettek le a műsor ideje alatt, és 2 csapat volt, a filmet bizonyos pontokon megszakították, és megkérdezték a 2 csapatot, hogy vajon mi fog történni. Kár, hogy már nem adják, szerettem, nem emlékszem a műsor címére.
2010. febr. 24. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát, én arra emlékszem, hogy Rózsa Gyuri bácsi vezette, és Bűvös Hatos volt a címe a játéknak. Ha jól rémlik, ebben volt benne a Lucifer is (fekete macska). És arról szólt, hogy bejátszottak egy filmrészletet, nemvolt tán egy fél perces sem, és megállították, és teljesen apró dolgokra kérdeztek rá (pl. milyen színű ingben volt az elhaladó járműben a sofőr, ilyenek). Ha erre jó válasz jött, akkor lehetett dobni dobókockával, és a nyereményt növelni. Ha nem erre gondoltál, akkor bocs. :)
2010. febr. 24. 16:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Horvát János vezette és "ÖN DÖNT" volt a cime.
2010. febr. 24. 16:55
 3/4 A kérdező kommentje:
16:55 - Ez az! :-) Köszi!
2010. febr. 24. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
16:31 - Ez nem az, de arra is emlékszem, az is jó volt. :-)
2010. febr. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!