Milyen animét ajánlotok?
Nem sokat láttam de ami bejött:
Bleach
Monster
Akame ga kill
Fullmetal alchemist testvériség (és a sima is)
Death Note
Láttam a Narutot is (ha valaki ezt írná) és nem jött be.
Ha még csak keveset láttál (bár így belegondolva, én sem láttam még valami horribilis mennyiséget...), akkor nem csak a felsoroltakhoz hasonlót írok - kóstolj bele a lehető legtöbb műfajba! :)
(aljas hazugság, igazából csak felsorolok mindent amit láttam, vagy most nézek :D) Ha bővebben szeretnél olvasni az animékről, keress rájuk animeaddictson!:)
11eyes
Angel Beats!
Akatsuki no Yona
AnoHana
Another
Ao Haru Ride
Ao no Exorcist
Bokura wa Minna Kawaisou
Btooom!
Chuunibyou demo Koi ga Shitai!
Fairy Tail
Gosick
Groove Adventure Rave
Hyouka
K-ON!
Kaichou wa Maid-sama!
Kamisama Hajimemashita
Kaze no Stigma
Kimi ni Todoke
Kyoukai no Kanata
Nisekoi
Noragami
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Ouran High School Host Club
Sakurasou no Pet na Kanojo (!!!)
Shigatsu wa Kimi no Uso
Sword Art Online
Tonari no Kaibutsu-kun
Toradora
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru
Zero no Tsukaima
Owari no Seraph
Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru wa Darou ka
K
Toshokan Sensou
Mivel nem tudom nemed (az animék alapján fiúnak tippelnélek, de ugyebár ebben nem lehetek biztos), megcsillagoztam az olyan animéket, amikben a fiúknak úgy általánosságban megemészthetetlen mennyiségű romantika van:D
Remélem segítettem! :)
Előző vagyok: a csillagozást valahogy leghagytam... :D Bocsi, de itt van felsorolva:
Ao Haru Ride
Bokura wa Minna Kawaisouú
Kaichou wa Maid-sama!
Kimi ni Todoke
Ookami Shoujo to Kuro Ouji
Tonari No Kaibutsu-kun
Toradora
Igen fiú vagyok :D. Köszi ezt a sok tippet. Így első rá nézésre a Sword art online-t láttam mindkét évadát így a közepes kategóriába sorolnám (Azt hittem a No game no life is hasonló ezért majdnem nem néztem meg, de végül jól döntöttem hogy megnéztem a No game no life-ot) A Fairy Tail (bocsi ha rosszul írom) ha a bleach meg narutó hoz hasonló több 100 részes akkor azt lehet mellőzöm ( nem szeretem az ilyen hosszú animét mert tele van fillerrel, bár a bleach pár esetben szinte 1 új történettel 1 új évadot hozzot létre). A weboldal amit írtál oda be vagyok regizve mert onnan olvasok mangát (legfőbb ként a Conan a detektívet),de nem nagyon értek ahhoz hogy hol keresgéljek a weboldalon belül (szerintem csak én nem értek hozzá :D). A Conan a detektívet azért nem írtam a tetszet animékhez mert a 700-ból kb 200-at láttam (nem tudtam a fillereket meg különböztetni csak néha az eredetitől, ezért nagyon érdekes volt kár hogy már nem feliratozzák tovább :))
Amit itt írok saját vélemény nem akarok senki megbántani másnak más a véleménye. (<--SaO, Naruto stb.)
Hosszút válaszoló vagyok.
Igen, a Fairy Tail ilyen hosszú, több száz részes (ma jött ki a 232. része), de szerintem megéri elkezdeni.
Ebben is vannak fillerek, persze, de nem olyan sz*rok, mint a narutoban, hogy mindig visszaemlékeztek. Hanem ilyen egyepizódos, humoros történetek. Mondjuk itt is van egy filler történetszál, nem is tudom min. 15 epizódos volt, de nem is tudtam addig, amíg rájöttem, hogy nincs benne a mangában.
Értem köszi!
Aki tud még ajánlani az írhat!!
Code Geass: Ha tetszett a Death Note, szerintem ez is bejönne.
Gin no Saji: A Fullmetal Alchemist alkotójától egy nagyon jó slice of life anime.
Hunter x Hunter (2011): Hosszabb, 148 részes sorozat, viszont fillermentes, és szerintem az egyik legjobb shounen.
Steins; Gate
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!