Érdmes IPTV-re váltani?
Jelngleg UPC Direct műholdas előfizetésem van, és azt szeretném megkérdezni hogy érdemes e IPTV-re váltani mivel helyi mikróhullámú (egyébként igenjó és stabil Kapulan) szolgáltatóm jelezte hogy hamarossan valószínűleg indul az IPTV-je
És azt szeretném megtudni hogy érdmes e erre váltani,illetve stabil e és mennyi sávszéllességet igényel?
Jelngleg 4 TV van és 25 Mbit/s net (ami igény szerint 35Mbit/s-ig turbózható) elég lenne e 4 tv-hez, úgy hogy a net is még jól működjön?
( ha azon múllik váltok 35-ösre netből,meg ha úgy van akkor amennyiben csak 2-3 beltérit tud kiszolgálni az IPTV meghagyom a műholdassat is 3.vagy 4. tv.hez
Előre is köszi a segítséget
Köszi!
És mennyi a netigénye?
És Te melyik szolgáltatónál vagy?
Nekem is IPTV van a Telekomtól.
Maga az IPTV jó. Képminőséggel nincs probléma.
Egyedül maga a szolgáltató csapnivaló.
Például 1 hónapja rendeltem meg tőlük az HBO MaxPak minicsomagot, amit még mindig nem sikerült bekapcsolniuk.
Amikor megrendeltem, akkor több napig nem volt tévé, mert a Telekom valamiért lemondásnak vette. Aztán amikor sikerült elérni hogy visszakapcsolják a szolgáltatást, akkor az HBO természetesen még mindig nem jött be.
Már le is tettem róla, erre fel meg most kiszámlázták a teljes 2600 Ft-os árat, úgy hogy 1 percre sem volt aktív a szolgáltatás.
Soha nem válaszd a Telekomot! Max csak akkor ha több évet szeretnél öregedni pár nap leforgása alatt!
Tudom miről beszélsz!
Telekom előfizetésem volt minden: sattv,net,telefon. A T-től eszem egába nem jutna bármit is kérni többet,mobil előfizetést is épp most viszem a Telenorhoz!
Én T-n kivűl bármiylen IPTV-t bekötetnék,ezek után viszont neked azt javaslom,ha nincs más IP lehetőség inkább válaszd a upc directet mint én ( T itt elvileg ha szerencsém van 1 tv-re tudta volna adni de abból nem kértem a darabszám valamint a szolgáltató miatt sem,és miután sikerült megszabadulni a T szattól bekötettem a műholdas UPC Directet évtizedekkel minőségibb)
2. vagyok.
Igen csak van 2 év rabláncom feléjük.
Amúgy ennek a Kapulan-nak nem érhető el a honlapja, így megnézni sem tudom, hogy milyen szolgáltató lehet.
Vicces, hogy én pont a UPC Direct-et váltottam le T-Fos-ra de már 1000x megbántam. Tényleg jó kis szolgáltató a UPC, csak lehetne több HD csatornájuk.
Köszi a válaszokat
Kapulannak tudom hogy nem elérhető a honlapja egy ideje de net fullon megy meg az e-mail valamint az ügyfélkapu még müködik.
Szerintem is jó a upc direct és meg a Tfost váltottam le a upcre és jól is tettem :D
Ugyanakkor tényleg lehtne több HD csatornájuk, párhónappla ezelött pont ezért igenkicsin múlt hogy nem váltottam le DIGI-műholdra. De szerencsére időbe észbe kaptam hogy miylen a DIGi,uyganis rokonok azt akartak és egy hónapig nem voltak képesske megjelnni sőt még telefonálni sem, és a végén ott is upc lett :D
Én még az AustriaSat-on gondolkodtam szintén a sok HD miatt csak ott kevés a maygar csatorn ameg drága kicsit ahoz képest!
Más normális alternatíva itt meg nincs egyenlőre!
Amúgy a Kapulnnál:
5-ös netnél: 5/1 garantált, 15-ösnél 10/5, 25-ösnél/20/15, 35-ösnél 25/15 ha jól emlékszek :D
Feltöltésbe ver sok színvonalsnak mondott kábeles szolgáltatót ahogy nézegettem a honlaokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!