A Comedy Centralon láttam ezt egy reklámban, talán Showder klubbos vagy Standup Comedys lehetett. Tudtok nekem segíteni, kiknek a fellépéséből van? (Lenn)
Figyelt kérdés
- Szeretsz, rózsaszálam? Én ugyan szeretlek, apád-anyád nálam jobban nem szerethet.
- De.
- Hé, paraszt! Melyik út megyen itt Budára?
- Paraszt anyád.
Ketten voltak. Kik azok, melyik fellépésük volt?
2015. máj. 4. 15:03
3/5 A kérdező kommentje:
És melyik fellépésük / hogy találom meg? Esetleg linket, ha tudtok adni... ?
2015. máj. 6. 11:50
4/5 anonim válasza:
Ritka szánalmas "produkció". Az hagyján, hogy nem viccesek, erőltetettek, de hogy senki nem szól nekik, hogy ne erőltessék ezt a SAS kabaré 2.0 förmedvényt. Szánalmas erdélyi gyerekek.
5/5 A kérdező kommentje:
Már nem azért, de ebbe semmi hasonló nem volt, emellett véleményt nem kértem. Szövegértés, szövegértés, ismételgeti mindig a magyartanár, most már értem miért. A keresett videó az, amelyik a fentebb leírt részleteket tartalmazza....
2015. máj. 9. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!