Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen tv-t vegyek? (PS4)

Milyen tv-t vegyek? (PS4)

Figyelt kérdés

Nemrég elkezdtem spórolni egy tv-re és "kipottyant" a fejemből az az ötlet, hogy vegyek hozzá egy PS4-et.

160k-m lenne a tévére.

Milyen tv-t ajánlanátok a ps4-hez és a TV NÉZÉShez?

(Mert nem csak ps-eznék rajta)

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. ápr. 20. 15:25
 1/3 anonim ***** válasza:
AZI!kb egy hónapja vettem meg a ps4emet és hozzá a tévémet :) igaz nekem 120ezrem volt tvre igy nagyon nem válogathattam :D LG-t vettem 90ezerért full HD a tipusát most igy fejből nemtudom :D 81cm az átlója :D én igazából bementem a boltba ugyebár kivoltak pakolva a tévék szerintem ebbe az árkategoriában enne volt a legszebb képe...a szobám 3x4 es szóval nagyobbat nem akartam (volt sony 102cmes ) 110ezerért..annyit tudok mondani hogy samsungot ne..nekem azt mondta az eladó hogy ő a samsung tvket nem ajánlja..nemtudom hogy miért..sok ismerösömnek van LG je...szuperál nagyon :) viszont ha nagyobb lett volna a szábám akkor sony-t vettem volna meg :D mégiscsak ps4hez az dukál :D az hogy mekkora legyen a tévéd a szobád mérete alapján döntsd el...tipus hát 160ezerért válogathatsz..de netről ne rendelj semmit :D akkor a jó ha látod a boltban a tévék képernyői közti különbséget
2015. ápr. 21. 09:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is 80 centis LG-t vettem, de az 63ezer volt. Nem mindegy hol veszed, máshol 89ezerért is adták ugyanezt.

Nagyon megérte, ps4-hez tökéletes választás volt. De persze neked kell tudni hogy mekkora tv-re van szükséged, kisebbet semmiképp szerintem, de a nagyobb sem épp jó választás ps4-hez. Legalábbis van itthon 102 cm-es de azon nem jó játszani, tévézni viszont azon jobb. Hát na... döntsd el melyik fontosabb.

2015. ápr. 21. 13:01
 3/3 anonim ***** válasza:

mi bajotok a samsung tv-vel?

nejem több mint 7 éve megvan,és többet tud mint az anyám,az osztálytársam lg-jênél

tesom philipsénél is,pedig van ameik sokkalta nagyobb ennél

samsung adja meg azt a képet hogy csak na

2015. ápr. 21. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!