Valaki írna nekem választ a kérdésemre egy Family Guy résszel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A Family Guy 3.évad 12.részében Peterék elköltöznek egy tanyára Amerika déli részére és ott az ottaniak előadják az amerikai polgárháború egy jelenetét. Peter beleköt az előadásba ,mert nem dél hanem észak győzött. Erre egy csávó azt mondja: -Határozottam dél nyert kérdezd csak meg a veteránokat. Én meg számoltam egy kicsit ,hogy az amerikai polgárháború 1861-65-ig tartott tegyük fel azok a veteránok 18 évesen harcoltak,akkor ,hogy élhetnek 2000-be amikor a sorozat játszódik?!2015. ápr. 17. 21:34
1/2 anonim válasza:
Ezek olyan poénokat is adnak amíg nem teljesen a valóság alapot mutatják be,de igazak nagymértékben! Elég szomorú ha már eljutottál a 3. évad közepéig ,és még csak ez tűnt fel!
2/2 A kérdező kommentje:
már rég nézem a family guyt , minden évadot láttam már és tudom ,hogy sokszor poénkodnak a történelmen ,de ezen így elgondolkodtam ,hogy ez is hátha egy valóság vagy hátha egy poén.
2015. ápr. 18. 11:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!