Melyik lehet ez a másor?
Figyelt kérdés
Régen volt egy műsor(kb1-2 éve), amiben mutattak 5 történetet , és elég hihetetlenek voltak, és mindegyik után megkérdezték hogy "igaz vagy hamis?" , ha jól emléxek vasárnap délutánonként ment a viasat 3 -on2010. febr. 19. 10:19
1/11 anonim válasza:
Rejtélyes igazságok - "Beyond Belief: Fact or Fiction"
2/11 A kérdező kommentje:
KÖSZIIIII
2010. febr. 19. 10:33
3/11 anonim válasza:
Másor... Miért nem nézed át a kérdést, mielőtt elküldöd?
4/11 anonim válasza:
Kedves 10:45ös, nem lehet mindenki olyan tökéletes mint Te...
5/11 A kérdező kommentje:
hát igen, attol hogy siettem, vagy más dolgom van, csak gyorsan kiirom a kérdést, attol nem kell elitélni, nembaj, kaptál egy lepontozást, ennyi, az utolsó meg egy felpontozást hehe
2010. febr. 19. 15:05
6/11 anonim válasza:
Azért egy 5 szavas mondat HELYES leírásához nem kell túl nagy figyelem... Hűha, kaptam egy lepontozást? Szerinted most felkössem vagy lelőjem magam bánatomban? Ezzel most tönkrement az életem...:))))))))))))))))))))
7/11 A kérdező kommentje:
a mondás mindenhol igaz: " Köcsögökből mindenhol van "
2010. febr. 19. 21:49
8/11 anonim válasza:
Kedves 10:45-ös. Azt hiszem nem a kérdésre válaszoltál, ha valami problémád van, megadban tarthatod nyugodtan. Egyszerűen nem tudom felfogni épp ésszel, hogy miért jó belekötni a másik emberbe, s miért érez akkora késztetést magában, hogy ezt le is írja. Azt hiszem, mindenki rájött arra,hogy az "műsor" lenne, és rajtad kívül mindenki kussban maradt :)
9/11 anonim válasza:
nézd csak.. én is elírtam véletlenül, pontozz le :) nem "megadban", hanem "magadban". Köszöntem :)
10/11 anonim válasza:
Nem pontoztam le senkit, a kérdező hencegett azzal, hogy hű ő most lepontozott engem és ezzel jól megbosszult... A pontozás az óvodásoknak okoz élvezetet, szóval nyugodtan pontozhattok is már, ha ettől lesz szebb a napotok. És is megértettem a másort nyugi, csak az igénytelenséget nem értem és azt hogy ezen miért kell felháborodni. Nem arról van szó, hogy egy hosszú szövegben valaki elgépel ezt-azt, az bárkivel előfordul (nyugi, velem is:)), de hogy a címre sem lehet odafigyelni... Nem baj, nyugodtan írjon mindenki úgy ahogy akar, nem engem minősít, hanem őt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!