Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van a TV2-nél ez a nagy...

Miért van a TV2-nél ez a nagy felhajtású reklámkampány?

Figyelt kérdés

pl: az időjárás jelentős videó, jóban rosszban főorvos bejelnetése.

"reklám nélkül szegényesebb a műsor ...."

2015. márc. 29. 19:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Az RTL-en is megy.

Egyszerű reklám a reklámról.

Azt próbálják az embereknek bebeszélni, hogy milyen jó a 15 percenként 10 perces reklám meg hogy enélkül nem lenne pénz semmire.

Persze ez igaz. A probléma inkább az hogy ez a rengeteg reklám nem tükrözi azt a minőséget, ami beállítanak maguknak. Illetve alapból túlzásba viszik a mennyiségét.

2015. márc. 29. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap láttam, (Rtl) hogy a Szulejmán sorozatból leadtak egy pár perces jelenetet törökül. Erre mondják a végén, hogy ha nem lennének reklámok, nem lenne szinkron sem. Csak lestem.
2015. márc. 29. 19:55
 3/4 anonim ***** válasza:
75%

Nagyon jó, hogy vannak reklámok, hiszen azok nélkül nem lenne semmi.

És azt se bánom, ha egy 45 perces filmet 1 órás reklámmal szakítanak félbe.

De az már a pofátlanság netovábbja, hogy egy filmet/sorozatot sem lehet normálisan nézni,

mert a képernyő negyedét kitakarja közben a következő műsor reklámja pl. a (v)ének iskolájáé.

Ezek miatt én már szinte nem is nézek kereskedelmi csatornákat, csak nagyon ritkán.

De még ezek a sorozatok alatt/közben megjelenő reklámok se zavarnának, ha tudnám, hogy

valamikor majd kiadják azokat dvd-n, vagy blu-ray lemezen és lehetőleg nem 40 év múlva!!!

(Én nem fogom innen-onnan letöltögetni az összegányolt vackokat,

hogy aztán ahány rész és ahány évad, annyiféle képméret/képminőség és hangminőség legyen.)

2015. márc. 29. 20:38
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kellennek reklámok.

Nem is kérdőjelezem meg a hasznosságát. A kereskedelmi csatornák ( legalábbis a legtöbb ), már túlzásba viszi. egy 40-50 perces sorozatnál az még teljesen tűrhető lenne ha a felénél ( kb 20-25 perc ) lenne egy 10 perces reklámblokk, és utána már csak ha vége a sorozatnak.

De nem így van. Ahogy elkezdődik a sorozat 5 perc után már jön is a reklám. Azért ez így élvezhetetlen.

2015. márc. 29. 20:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!