Megasztár 5. írsz légyszi? (lent bőven)
Figyelt kérdés
Mikor lesz a megasztár 5? mert regisztráltam már rá(www.magasztar5.tv2.hu),de mikor lesz a válogatás?ingyenes lesz??
hol tudok utánanézni ezeknek?
A másik:
a barátaim kiröhögtek amikor elmondtam,hogy megyek a műsorba.hogy majd kiröhögnek,meg úgyse jutok tovább...de hát ha jó hangom van(az van),akkor miért röhögnének ki.csak 2 ember áll mellettem...
most mit tegyek?ha jó a hangom akkor is kiröhögnek??nagyon jó lenne továbbjutni :)
2010. febr. 17. 16:30
1/8 A kérdező kommentje:
ja és ne írjátok a google-t,mert már néztem...
2010. febr. 17. 16:32
2/8 anonim válasza:
Lehet csak féltékenyek,s ha majd bejutsz,vagy tovább akkor meg majd nézhetne nagyot,amúgy szerintem a megyeszékhelyen keresd a válogatást vagy valahol értesíteni kéne!
3/8 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm :)
2010. febr. 21. 22:35
4/8 anonim válasza:
Kedves kérdező! a mai fiatalok...ilyenek. Én se vagyok olyan idős, de velem is történt ilyen, amikor a megyei énekversenyre jelentkeztem. Mindenki kiröhögött, senki sem biztatott csak a párom. Erre megnyertem a megyeit. :) utána már nem röhögtek.:) Gyerünk mutasd meg mit tudsz! :)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi :)
2010. febr. 24. 15:35
6/8 anonim válasza:
Szióka ! Nem akarsz beszélgetni esetleg msnen? esetleg megmutathatnánk egymásnak a hangunkat. Énis jelentkeztem, ma fel is hívtak, viszont azt nem értem, hogy egy Békés megyei lánynak miért kell Pestig utaznia. Sztem jobb volt a tavalyi megyeszékhelyes megoldás. várom válaszod, vagy más is írhat. puszika
7/8 anonim válasza:
jaj egyértelműen csak féltékenyek v félnek, mert lehet h tényleg megnyered...én is jelentkeztem, március 14-ére hívta 14 órára!!
8/8 anonim válasza:
lesz még megyeszékhelyeas válogatás is, ma volt a tvben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!