Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Jó a magyar televízió műsora?

Jó a magyar televízió műsora?

Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 16:43
 1/7 anonim ***** válasza:
67%

Az m1-re gondolsz?

Van ami igen és van ami nem.Mondjuk vannak nagyon jó filmjeik(múltkor volt a Vanity Fair,azthitem bekakálok:D) én még a Nappalit nézem mert vannak jó témák ^^

2010. febr. 17. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Általánosságban a magyar televízió műsora nem tetszik, mert normális emberi időben, nincsen normális embereknek való műsor. (értsd. 10-11 óra előtt csak a Győzike show, vacsora csata, Benkő és egyéb szemét látható)

Az m1-et szeretem, mert ott kultúrprogramok is vannak!

2010. febr. 17. 15:53
 3/7 anonim válasza:
Igen, egész értelmes műsorokat lehet találni az m1-en (nekem csak az van). Bár, szomorúan tapasztalom, hogy a Magyar Televízió is átvett bizonyos dolgokat a kereskedelmiből, csak hogy a nézettségét valahogy felhúzza, gondolok itt a kora esti sorozatokra. Régen a hírolvasók tudtak beszélni, ma már csak a hadarás van meg a természetellenes hangsúlyozás... engem zavar.
2010. febr. 23. 09:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem az M1-et. Én csak akkor nézem mikor van a Nyári olimpia meg most a Téli. Nekem nem jönnek be ilyen mindenféle kultúrális biszbaszok. Meg többnyire csak magyar filmeket tolnak. AZ meg nem nekem való.

És lehet rám mondani h nem vagyok kultúr ember. >.<

2010. febr. 23. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Én hétközbe szinte csak az M1 nézem, nagyon tetszik.

Magyar film igeh csak rég volt.

Sok a sorozat, M2 minden nap van valamilyen film este 9 - kor. Az M1 is.

Akkor akinek tetszik nézze a Mónikát, Barátot, vacsora csata és társait.

Kezdenek kicsit a kereskedelmi csatornákhoz hasonlítani.

Az a jóó hogy nem szakítják meg a filmeket a reklámokkal. Eddig még nem, nehogy azt is átvegyék.

2 műsor között sok a reklám az már biztos...

Sajnos a legkisebb csomagunk van. De kb 20 csatornánk így is van.

2010. febr. 23. 18:21
 6/7 anonim válasza:
0%
Magyar, csak azért, mert magyar nyelven halható? Vagy, mert M1, M2, akkor inkább Duna Tv. Ez utóbbinak egy a baja, hogy kissé lírai, vagy okító, de legalább nem moslék, mint a többi csatorna az eszetlen akció vígjátékkal, vagy horror mániákussággal. Esténként néha más már nem marad, mint a Film múzeumon a Kojak sorozat. Bizony elkelne gondolkodni és hiteles igényt támasztani, visszaküldve a moslékot a konyhába.
2010. febr. 28. 22:35
 7/7 anonim ***** válasza:
62%

Jellegzetes 'kis ország' csatorna

-ami náluk friss, rég nem aktuális (másodanyagok)

-olcsó filmek és még olcsóbb sorozatok

-már a gagyi USA film javát sem tudják megfizetni

Hagyományosan elfogult

-megmondja a népnek, hogy mi lesz nekik jó

Kicsinyesen átpolitizált(a baj a kicsinyes)

-a riporter nem csak kinyalja a politika seggét, de még csettint is hozzá, hogy milyen jó volt

2010. máj. 24. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!