Jó a magyar televízió műsora?
Az m1-re gondolsz?
Van ami igen és van ami nem.Mondjuk vannak nagyon jó filmjeik(múltkor volt a Vanity Fair,azthitem bekakálok:D) én még a Nappalit nézem mert vannak jó témák ^^
Általánosságban a magyar televízió műsora nem tetszik, mert normális emberi időben, nincsen normális embereknek való műsor. (értsd. 10-11 óra előtt csak a Győzike show, vacsora csata, Benkő és egyéb szemét látható)
Az m1-et szeretem, mert ott kultúrprogramok is vannak!
Én nem szeretem az M1-et. Én csak akkor nézem mikor van a Nyári olimpia meg most a Téli. Nekem nem jönnek be ilyen mindenféle kultúrális biszbaszok. Meg többnyire csak magyar filmeket tolnak. AZ meg nem nekem való.
És lehet rám mondani h nem vagyok kultúr ember. >.<
Én hétközbe szinte csak az M1 nézem, nagyon tetszik.
Magyar film igeh csak rég volt.
Sok a sorozat, M2 minden nap van valamilyen film este 9 - kor. Az M1 is.
Akkor akinek tetszik nézze a Mónikát, Barátot, vacsora csata és társait.
Kezdenek kicsit a kereskedelmi csatornákhoz hasonlítani.
Az a jóó hogy nem szakítják meg a filmeket a reklámokkal. Eddig még nem, nehogy azt is átvegyék.
2 műsor között sok a reklám az már biztos...
Sajnos a legkisebb csomagunk van. De kb 20 csatornánk így is van.
Jellegzetes 'kis ország' csatorna
-ami náluk friss, rég nem aktuális (másodanyagok)
-olcsó filmek és még olcsóbb sorozatok
-már a gagyi USA film javát sem tudják megfizetni
Hagyományosan elfogult
-megmondja a népnek, hogy mi lesz nekik jó
Kicsinyesen átpolitizált(a baj a kicsinyes)
-a riporter nem csak kinyalja a politika seggét, de még csettint is hozzá, hogy milyen jó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!