Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Végre elindult az Új M1! Ti...

Végre elindult az Új M1! Ti is örültök neki?

Figyelt kérdés

Szerintem nagyon király lett.

Nem maradunk le semmilyen fontos hírekről. Ez nekem fontos, mert én hír mániás vagyok.

Amúgy meg minden normális európai országban van ilyen állami hír televízió csatorna. Nem maradhatunk le etéren sem.

Oroszország: Россия-24 (Russia-24), Russia Today (ez angol nyelvű)

Egyesült Királyság: BBC News

Spanyolország: RTVE Canal 24 Horas

Franciaország: France 24

Olaszország: RAI 24

Németország: Tagesschau 24

Csehország: CT 24

[link]

Egész éjjel nem aludtam és az indulásig a Dankó rádiót hallgattam. Olyan jó szerelmes nóták szóltak benne.

Ez nálunk családi hagyomány.

20/F

2015. márc. 15. 06:28
 1/9 anonim válasza:
Gratulálok.
2015. márc. 15. 06:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem nekem kell gratulálni, hanem Orbán Viktor Miniszterelnök, Pártelnök Úrnak.

Egyszerűen zseniális ötletei vannak.

Már alig várjuk az ünnepi beszédét délelőtt.

2015. márc. 15. 06:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Meglátjuk. Az elmúlt 1 órában érdemi hírszolgáltatás még nem volt. Éppen most volt interjú az új stúdió tervezőjével, akitől a riporter kérdezte, hogy bár a stúdiókép hasonló, mint a BBC World News vagy az Al Jazeera stúdiója, de mégis más, és mik azok amik egyedivé teszik a stúdiót, a helyi hagyományokhoz kapcsolódóvá. A válasz az volt, hogy igyekeztek a csatorna arculatához igazítani a színeket, ezért lett lila-fehér...

Van még mit finomhangolni, 55 cm-es lapostévén az alsó newsbar mérete, illetve mert kis és nagybetűket is használnak, olvashatatlan.

2015. márc. 15. 06:53
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Minek kell még egy adó, ami Orbán és a Fidesz hazugságait nyomja? Nem elég a Hír-TV?

Már nem a Rákosi-időkben vagyunk, amikor csak azt hallhattuk, amit a Nagyvezér akart elhitetni velünk.

2015. márc. 15. 07:29
 5/9 anonim ***** válasza:

3-as, a Hír TV már ellenzéki tévé lett :D :D :D

Amúgy engem nem érdekel, sajnálom, hogy egy ilyen dologra megy el nem kevés pénze az államnak. Évek óta egy miatt van behangolva az M1, az a Forma1. Most, hogy átkerült a Duna tévére, ez a csatorna is törlésre kerül.

2015. márc. 15. 07:53
 6/9 anonim ***** válasza:

Engem hidegen hagy, úgyis csak a Investigation Discovery nézem.

Amúgy pedig jó sokan bedőltek, good job kedves troll :)

2015. márc. 15. 09:13
 7/9 anonim ***** válasza:
6-os, sajnos nem biztos, hogy troll. Ez nekem is eszembe jutott, de sajnos vannak ilyen emberek. Az egyik kollégám ha tehetné, csontig benyalna a Orbán Viktornak annak ellenére, hogy a felesége pont most lett munkanélküli az üzletek vasárnapi nyitvatartásának megszüntetése miatt.
2015. márc. 15. 09:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Az arculata tetszik, a "régi" M1 csilingelő zenéjének modernesített változata is egész jó.

A hírek viszont attól tartok maradnak a régiek ( kormány propaganda ), így továbbra sem fogom rendszeresen nézni.

2015. márc. 15. 10:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Az mondjuk szerintem kicsit gáz, hogy most éppen a műsorvezető ülve kérdezi a meghívott szakértőt, aki áll, mint valami iskolai feleléskor...
2015. márc. 15. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!