LG Smart TV-n nem tudok filmet nézni online, nem értem, miért? Bőv. Lent.
Figyelt kérdés
Akármelyik online film oldalon keresünk filmet, az isnetért nem indítja el, pedig ha már 50 oldalt nem próbáltunk akkor egyet sem. Minden alkalommal, minden oldalon kijönnek a **** reklámok, például hogy ön a szerencsés látogato stb, és ha rákattintunk az OK gombra (mivel máshova nem lehet), eltűnik a kurzor. Tegnap a fél délutánom arra ment el, hogy valami nézhető oldalt találjak de semmi.2015. márc. 5. 11:18
1/6 anonim válasza:
melyik online filmoldalra mentel? mert ezek legtobbje fizetos.
2/6 A kérdező kommentje:
Dehogy fizetős, csak kijön egy rakás reklám, a sz.gépen gond nélkül fut az összes, de a tv valahogy nem szugerál.
2015. márc. 5. 11:53
3/6 anonim válasza:
A TV az nem szamitogep.
en hirtelen a netflix-re meg ilyenekre gondoltam, nem warez oldalakra. Az nem fog mukodni.
4/6 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.Valószínű, hogy a tv memóriája kevés, mivel marha sok reklám meg hülyeség bejön.
5/6 anonim válasza:
Mivel a tv SE a Javát SE a Flasht...ennyi :-)
6/6 anonim válasza:
nem kezeli,,,,, folytatás az elözö kommentböl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!