Vilu2003 kérdése:
Lesz alkonyat 6?
Figyelt kérdés
Ha lesz mi lesz a címe?Kész van már?Ha igen hol tudom megnézni?Vágy könyvbrle van?
Bocsi a sok kérdésért!
#alkonyat #Alkonyat5
2015. márc. 4. 22:27
1/5 anonim válasza:
Nem hinnem, hogy lesz. Arrol tudnek. :) Asszem konyvbe sincsen, csak a szerzo, leirta nemtommeddig, es azt valamilyen oldalon kozzetette. Azt nem tom milyen oldalon, mert nem talaltam, pedig kerestem. A konyv a hirek szerint az elso konyv Edward szemszogebol. Ha viszont megis lesz, szolok. Vagy ellenkezo esetben te szolj nekem.
2/5 A kérdező kommentje:
Amelyik Edward szemszögéböl van azt tudod hol kell elolvasni vagy az Online van?
2015. márc. 6. 11:06
4/5 anonim válasza:
Az író leírta valameddig ezt valaki felrakta netre az író feldühödött és abbahagyta az írást!
SAJNOSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
5/5 A kérdező kommentje:
:(
2015. máj. 16. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!