Eddig nem láttam egy Éden Hotel szériát sem. Valaki elmagyarázná mi a lényege a hűséggömbnek?
Az első két szériát láttam, ha arra gondolsz, ami a legvégén van, akkor tudok válaszolni, nem tudom most újítottak-e valamit rajta.
Szóval a legvégén kihirdetik azt a párt, aki megnyerte az Éden Hotelt, és nekik egy hűségceremónián kell részt venniük, ahol 1-1 hűséggömböt kapnak a kezükbe, háttal állnak egymásnak, és a műsorvezető elkezdi lerakni egy asztalra a pénzt, kezdve 1 millióval, majd fél perc után még 1 millió. Ha eldobja valamelyikük a hűséggömböt, akkor az övé lesz az a pénz, ami az asztalon van. Ha nem dobja el, akkor a párjával felezik a 25 milliót. Az első szériában a fiú eldobta azt hiszem 17 milliónál, ezért ő annyi pénzt hazavihetett, a lány párja pedig semmit. A második szériában nem dobta el senki a gömböt, így 12,5-12,5 millióval térhettek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!