A Kuzey Güney c. sorozatról (SuperTv2) tud bárki bármi infót? Leadják majd a 2. évadot?
Vagy hol lehet megtalálni a sorozatot törökül? Felirat van/lesz hozzá?
Őszintén érdekel, mert rég nem néztem már sorozatot, ez meg nagyon tetszik, és mérges vagyok, hogy a felénél abbahagyják!
Szerintem a közeljövőben lesz folytatás...
De ki tudja mikor...
Török letöltő oldal kéne... Ott hátha van angol felirat..
Igazából én is, és több ismerősöm is írt a Supertv2-nek és eszük ágában sincs folytatni. Olyan válaszok érkeztek tőlük, hogy totál úgy jön le, hülyének néznek minket, nézőket.
Akit érdekel, megvan törökül, angol felirattal a 2. évad, szóljatok ha kell, belinkelem. Illetve a facebook-on, a magyar rajongói oldalon, még leírást is találhattok hozzá részenként, egyik kedves rajongónak köszönhetően. Nekem az is sokat segít abban h mindent megértsek, mert angolul azért profi szinten nem tudok.
Belinkelned? :)
A tv2-tol hanyni tudnek komolyan... Szegyen gyalazat.. A sok szennyre van penz erdekes modon, soha tobbe nem fogom nezni a tv2-t,eddig se nagyon neztem de mostmar vegkepp nem fogom. Es itt volt ez a szuper sorozat, faj a szivem erte.. :(
Facebook-os oldal, de olyan ma már kinek nincs..
Itt megvan angol felirattal, és ha gondolod, csatlakozz a csoporthoz, Kuzey Güney - Tűz és víz oldalon, ott magyar leírás is van részenként, ahogy írtam is, ha nem értenél mindent.
Én is nagyon mérges vagyok, a többi sz*r nézhetetlen, ami a csatornán megy, erre az egyetlen valamirevalót "nem áll módjukban megvásárolni". Etessenek idiótákat.
Van egy rajongói csoport is a Facebookon, a dokumentumjaik között fent van az összes eddig megjelent része a sorozatnak, az első évad szinkronnal a második pedig felirattal. Jelentkezz tagnak, és akkor nem maradsz le semmiről.
Itt találod: [link]
ezen a facebook-os oldalon már magyar felirattal is nézhető a 2. évad :) feltéve ha még aktuális a kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!