Szerintetek miért mindig férfi nyeri a Való Világot?
Férfiak tesznek többet?
Fanni volt a legszórakoztatóbb.
De jobb, hogy Robin nyerte meg.
Haverom szerint azért, mert a magyar társadalomnak az a rétege amelyik szavaz, tipikusan hímsoviniszta felfogású, még a tinilányok is.
Tehát pl. jobban elfogadott egy farkát mutogató, sunyi Dennisz féle férfi, mint mondjuk egy Dóri féle jószívű hm...hoszteszlány (nem akartam leírni az eredeti foglalkozását).
"Férfiak tesznek többet?"
Az 1.válaszoló vagyok. Igen. Ha az elmúlt hét szériát megnézed, akkor láthatod, hogy a női karakterek annyiban, hogy jól néztek ki, alapból ki is merültek. VV4 Anikó, VV1 Nóri, VV5 Kinga, VV5 Seherezádé stb... nagyon jó csajok voltak. De egyéniségük nem igazán volt, átlagos karakterek voltak, olyanok, akikkel az utcán is lehet találkozni. Kevés volt közük az igazán érdekes női karakter, mindössze VV4 Évát tudnám kiemelni, aztán talán még VV1 Györgyit, mert ő vezette a BeleValó-t is, a 2. szária elején. Meg most ebből a szériából VV7 Fannika fogja valamire vinni, mert ő kiemelkedő karakter, azon kívül, hogy jól néz ki, érdekes, színes személyiség. (bár nem néztem rendszeresen a műsort, amennyit láttam belőle, abból mondom ezt).
Férfi karakterkből azonban sokkal színesebb egyéniségek voltak az elmúlt 7 széria során. Gondolok itt olyan emberekre, mint VV1 Majka, VV1 Oki, VV2 Elvis, VV3 Leo, VV4 Alekosz, VV2 Laci stb... Bár ezek közül Majka vitte a legtöbbre, de a többiek is nagyon jók voltak, például Leo nekem egyenesen a példaképem volt. Majka után talán még ő vitte sokra.
Egyedül a VV4 volt olyan, ami mindkét nemből tudott adni egy-egy érdekes egyéniséget, Alekoszt és Évát. De ez a VV7 szerintem arról szólt hogy az előző évadok nagy erkölcstelenségei után végre egy pozitív karakter nyerje a játékot, Robin pont ilyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!