Fanni vagy Laci? Szerintetek ki nyeri a párbajt?
szerintem Fanni, legnagyobb sajnálatomra
én Lacira szavaztam, de az RTL pofátlanul Fannit nyomatja, a fináléban is ő fog nyerni, az emberiség szégyene az a nőnek csúfolt majom
Sajna fanni...
MIért? Beszexelte magát a fináléba a kis **rva
Mindent megtesznek h fannit reklámozzák csak azért is szavbazzunk lacira!
Lehet dennis nyeri meg a vv-t de mi akkor is lacira szavazunk h fanni-t kirakjuk
jaj, mert Dennis dumája a kislányáról jobb volt, mi, kedves kérdező? mikor évek óta felé se nézett, hagyjuk már...
szerintem Fanni és Dennis anyja annyira szégyellik a kölyküket, hogy be se mentek volna, Fanni anyján látszott a videóüzenetben, hogy legszívesebben hagyná az egész színjátékot, és kiosztaná a ribi lányát, csak épp gondolom az RTL azt nem engedte volna, hiszen nekik ez kell. Fancsika is észrevette, hogy anyukája nem volt túl lelkes.
nem azt mondtuk, hogy Laci a megtestesült jóság, de még mindig jobb mint az az undorító, viszkető pi***jú, nagyképű elmebeteg. aki rá szavaz, megérdemli, hogy összezárják vele egy hónapra.
Szerintem teljesen fölösleges azzal a szöveggel jönni,hogy 'aki rá szavaz meg is érdemli'. Egyik se különb a másiknál. Mindkettő ellen lehet negatív érveket felhozni és pozitívakat is. Fanniról több pozitív történést tudok felhozni,mint Laciról,ezért remélem Fanni megy vissza,bár most ahogy olvasgattam a véleményeket meglepődtem,hogy lehet nem is olyan szoros lesz ez a párbaj,mint gondoltam.
Na meg Laci nagyon jól kitalálta,mert így a Dinka ""rajongói"" is rá fognak szavazni,így elég nagy valószínűséggel Laci fog vissza menni.
Borzasztó önző,kétszínű,málészájú embernek tartom. Mikor bement Edina a villába szerintem mindenki emlékszik rá miket mondott rá,egyenesen kigúnyolta. Aztán miután a Dóri lekoptatta az Edina meg futott utána,mint egy pincsikutya akkor RÉSZEGEN kavartak,de letisztázta,hogy SEMMI komolyat nem akar tőle,majd jött a Zsus kavarás és hopp-lám egyik-napról a másikra vált a macsóból hősszerelmes papucs. Ugyan,kérem hagyjuk már. Az a baj,hogy borzasztóan átesett a ló túloldalára. Ahogy az előttem szóló is említette az,hogy pár napja nincs bent a 'szerelme' akivel több hónapig össze volt zárva és neki máris annyira hiányzik,hogy neki jár egyenes a személyes találkozás,és ez alap,mert hát a szerelme. Majd beküldik az édesanyját akit több hónapja nem látott és elszomorodik,hogy nem Edina ment be?!
Szerintem itt a legtöbb ember volt már szerelmes,tudjuk milyen.. akkor gondoljatok bele,hogy a 2 napja nemlátott szerelmeteknek vagy a több hónapja nem látott anyukátoknak örültetek volna?s Ennyit róla.
Elviselhetetlen az önzősége,az önsajnáltatása a folyamatos hisztije, az álszent dumája. Essen ki aztán együtt lehet Edinával..
Nem volt Dennis dumája jobb, én nem is mondtam ilyet. Sőt, én is csak lestem, hogy most meg mi a fenének akar találkozni vele, mikor máskor sem teszi, de nyilvánvaló, hogy csak a nézők szemében akarta rendes apukának feltüntetni magát. Ettől függetlenül mindenki le tudott mondani a személyes találkozóról, Laci az élete árán is ragaszkodott volna hozzá. Abban pedig igaza van az egyik válaszolónak, hogy elég fura, hogy a saját anyjának nem örül. Úgy utálom azt az Edinát is, mikor megláttam tegnap a belevalóban, inkább kikapcsoltam a tv-t. Nagyon unalmas már, hogy Lacika minden második mondatában szerepel Edinka.
Nagyon remélem, hogy Fanni jön vissza, viszont az internetes szavazást én is láttam, és Laci a második volt a szimpátia listán, nem is értem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!