Melyik magyar televíziós csatornák szoktak megvágni filmeket?
Figyelt kérdés
RTL klub-ot és TV2-t tudom, hogy igen. A HBO, Viasat3 és Film+ nem, legalábbis így tudom. Az M1, M2 és Duna pedig nem is vághat, mert közszolgálati. Szeretném minél több csatornáról megtudni, hogy melyik kategóriába tartoznak.2015. jan. 31. 19:22
1/7 anonim válasza:
A HBO meg a Film+ azért nem, mert nekik ez a fő profiljuk, a filmvetítés, ezért fizetnek rájuk elő, így ha vagdosnák a filmeket lázonganának az előfizetők. Én a Viasast3 ban sem vagyok annyira biztos, bár évek óta nem nézek ilyen adókat.
De az ilyenek mint a Cool meg az RTL meg a TV2 fiókcsatornái azok tuti igen.
2/7 A kérdező kommentje:
Azt sejtem, hogy az RTL és TV2 fiókcsatornái is megvágják a filmeket. A Viasat3 még 2007-ben nyilatkozta ezt, de ahogy néztem rajta filmeket, én se vettem észre annyira, persze a stáblistát már levágják, de azt a legtöbb kereskedelmi csatorna megteszi. Várok még csatornákat, például a Comedy Central vagy az atv, szerintem ezek se vágnak, de szeretnék megerősítést.
2015. febr. 1. 11:46
3/7 anonim válasza:
Én annyit tudok, hogy amikor a Viasat3 egy-két éve adta az 1989-es Batmant, abból sok mindent kivágtak. Lehet, hogy mert kora esti időpontban adták, és némelyik jelenetet túl durvának tartották?
4/7 A kérdező kommentje:
Az kár, hogy már a Viasat3 is, de legalább most már tudom.
2015. febr. 1. 18:10
5/7 anonim válasza:
A Viasat3 tárcsatornája, a Viasat6 Facebook oldalán többször is tapasztaltam, hogy a nézők a megvágott sorozatok miatt panaszkodnak. Nem tudom, pontosan milyen fennhatóság alá tartoznak és milyen szabályoknak kell megfelelniük, de furcsa látni, hogy milyen eltérések vannak az egyes műsorok cenzúrája között -- például bizonyos sorozatok durvább jeleneteit megvágják, ugyanakkor néha viszonylag korai időpontban adnak olyan rajzfilmeket, amikben legalább annyi kifogásolhatónak mondható tartalom van (erőszak, káromkodás), de azokba nem nyúlnak bele.
6/7 A kérdező kommentje:
A Viasat6-on többnyire sorozatok mennek, de nem gondoltam, hogy azokat is megvágnák, pláne, hogy pankrációt is adnak főműsoridőben (azt meg ugye csak nem vágják meg, mert a lényegét veszítené el, szerintem).
2015. febr. 13. 14:05
7/7 anonim válasza:
Most, hogy újra adja az HBO az Amerikai pite 2-t volt benne pár másodperc amit kivágtak. Ami most eszembejut az az, hogy kivágták amikor a kezét a farkához ragasztotta és a korházban az apja leb@aszta a nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!