South park vs Family guy. Sztetek melyik a jobb?
Figyelt kérdés
2010. febr. 8. 18:53
24/33 anonim válasza:
Nem tudok választani :D mind a 2!
25/33 anonim válasza:
Ne! Kérlek, Rafaelino, ne kényszeríts a választásra! XD
26/33 anonim válasza:
(Van egyáltalán olyan név, hogy Rafaelino? Mindegy, a Rafael túl snassznak tűnt XD)
28/33 Roscoe válasza:
A Family guy-ban sokkal érdekesebb karakterek vannak és mindig mutatnak be újakat is. A kivitelezés is ötletesebb.
A South Parkban van pár karakter meg pár helyszín (iskola, utca, a gyerekek otthonai) és kész, a Family guy-ban viszont amit csak el tudsz képzelni.
Számomra a FG viccesebb, de egyformán szeretem őket.
29/33 FFDP válasza:
Szerintem a South Park intelligens, nagyon kreatív és ötletes társadalomkritika.
Még a Family Guy sokkal egyszerűbben megoldott, "bugyutább", közérthetőbb társadalomkritika, de ezek ellenére talán mégis a Family Guyt szeretem jobban újabban.
30/33 anonim válasza:
Family Guy, mert minden korosztályt megérint.
Nmecsak a b4zmegolés megy benne, mint a South Park újabb évadjaiban.
A Family Guyt ayám is mgnézi, és nevet rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!