Milyen filmet ajánlanátok?
Milyen filmeket ajánlanátok? Már annyi filmet láttam, mindent, ami a moziban ment, sok sorozatot, pl chuck, himym, dexter, már nincs ötletem, hogy mit nézzek, a TV-ben pedig csak a gagyi műsorok mennek.
Szeretem a II. világháborús filmeket, de mindet láttam, szeretem a thrillereket, mint a hetedik, és társai, de már azokat is láttam, egyszerűen nem tudok mit nézni, tudnátok tippeket adni?
Húú, nem könnyű:D leírok pár filmet amik nekem tetszettek, hátha:D
Szóval:
Sweeney Todd, Rochester grófja, Silent Hill, Kísértetjárás Connecticut-ban, Tükörálarc, Az erdő (The woods), Karácsonyi Lidércnyomás (The nightmare before christmas), Cannibal Holocaust, Addams Family, Veszedelmes Viszonyok, Halálsoron (Stephen King-film), A halál szaga,A rózsa vére, (ez is stephen king) Ellen Rimbauer Naplója (ez a rózsa vére előzménye, de először ajánlatosabb azt megnézni:), Spancserek, Vaskabátok (tömény angol humor:D)
Sorozatok: Hazudj, ha tudsz, Odaát, Döglött akták, X-akták, Vámpír akták, Dr. Csont
Nemrég találtam 2 filmet, az egyik: Mengele-az igazság nyomában, most akarom letölteni, a tartalma alapján jónak ígérkezik. Innen lehet letölteni: *****
rarpass nincs.
A másik: A gépész, ez is tartalma alapján jó, még nem láttam. Innen lehet leszedni:
***** Gepesz.part1.rar
***** Gepesz.part2.rar
rarpass nincs.
Remélem tudtam segíteni:)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!