Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Milyen filmet ajánlanátok?

Milyen filmet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Milyen filmeket ajánlanátok? Már annyi filmet láttam, mindent, ami a moziban ment, sok sorozatot, pl chuck, himym, dexter, már nincs ötletem, hogy mit nézzek, a TV-ben pedig csak a gagyi műsorok mennek.

Szeretem a II. világháborús filmeket, de mindet láttam, szeretem a thrillereket, mint a hetedik, és társai, de már azokat is láttam, egyszerűen nem tudok mit nézni, tudnátok tippeket adni?

2010. febr. 6. 22:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nem passzol azok közé, amit írtál, de nekem nagyon tetszett az "A felolvasó/The Reader".
2010. febr. 6. 22:46
 2/17 A kérdező kommentje:
Sajnos azt is láttam már, jó film volt, azért köszönöm:)
2010. febr. 6. 23:18
 3/17 anonim válasza:
Donnie Darko
2010. febr. 6. 23:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Az a film is jó, de azt is láttam:) Az a baj, hogy csak minőségi és tényleg normális filmeket nézek:\
2010. febr. 6. 23:32
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Húú, nem könnyű:D leírok pár filmet amik nekem tetszettek, hátha:D

Szóval:

Sweeney Todd, Rochester grófja, Silent Hill, Kísértetjárás Connecticut-ban, Tükörálarc, Az erdő (The woods), Karácsonyi Lidércnyomás (The nightmare before christmas), Cannibal Holocaust, Addams Family, Veszedelmes Viszonyok, Halálsoron (Stephen King-film), A halál szaga,A rózsa vére, (ez is stephen king) Ellen Rimbauer Naplója (ez a rózsa vére előzménye, de először ajánlatosabb azt megnézni:), Spancserek, Vaskabátok (tömény angol humor:D)

Sorozatok: Hazudj, ha tudsz, Odaát, Döglött akták, X-akták, Vámpír akták, Dr. Csont

Nemrég találtam 2 filmet, az egyik: Mengele-az igazság nyomában, most akarom letölteni, a tartalma alapján jónak ígérkezik. Innen lehet letölteni: *****

rarpass nincs.

A másik: A gépész, ez is tartalma alapján jó, még nem láttam. Innen lehet leszedni:

***** Gepesz.part1.rar

***** Gepesz.part2.rar

rarpass nincs.

Remélem tudtam segíteni:)

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. febr. 7. 06:26
 6/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, van itt pár, amit még nem láttam;)
2010. febr. 7. 16:14
 7/17 anonim ***** válasza:
ha egy igazán jó filmet akarsz, nem hagyhatod ki az Avatart!nem sok ilyen jó filmet láttam mint ez!
2010. febr. 7. 18:41
 8/17 A kérdező kommentje:
Azt 2x megnéztem 3d-ben:) A látvány megfogott, a stori kicsit unalmas volt:) nagyon trója like, hogy a sunáért fightol mindenki mindenkivel:D
2010. febr. 7. 19:33
 9/17 anonim válasza:
Benjamin Button különös élete,nekem ez a kedvenc filmem :)
2010. febr. 8. 19:22
 10/17 A kérdező kommentje:
Az nekem is nagyon tetszett:) Moziban láttam először, utána kijött DVD-n, úgy is csomószor megnéztem:)
2010. febr. 8. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!