Ti jelentkeznétek a való világ-ba ha 95%-os eséllyel megnyernétek a játékot?
Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy jelentkezzek e a következő vv-be. (már ha lesz) Minden szerénytelenség nélkül mondhatom hogy nagy esélyem lenne a győzelemre.2015. jan. 10. 20:20
2/9 anonim válasza:
nem nézek való világot, így keveset tudok róla, de azt tudom,hogy aki ott szerepel,az nem annyira értelmes ember. Namost: Szeretném e,hogy megnyerjem a versenyt, és utána magyar celeb legyek? A kérdésedre a válasz, nem nem szeretném. Én nem olyan vagyok, aki szívesen lenne celeb. Te kérdező, viszont gondolom olyan vagy, ha már jelentkezni szeretnél.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez érdekes. Mert ha úgy vesszük a játékkal nem csak a nyereménycuccok jönnek hanem a népszerűség és ismerve a magyar médiát hát nem is annyira jó ötlet.
2015. jan. 10. 20:38
4/9 anonim válasza:
Ha 100%-ban biztos lenne hogy megnyerem akkor sem. Nem adnám el az életemet egy kertévének lényegében aprópénzért. Oké autó, lakás, pénz, de komolyan megéri hogy a tévé mindenféle szerződésekkel évekre magához láncoljon, hogy a nyomi bulvárlapok még a csillagokat is lehazudják rólad, arról nem is beszélve hogy abban a pillanatban ahogy nem tudnak belőled pénzt kicsavarni (sokkal többet mint amit a nyereményedbe beleöltek) akkor abban a pillanatban kidobnak. Én erre nem vágyom. Aki ilyenre vágyik, hát lelke rajta.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló mondasz valamit.
2015. jan. 10. 23:12
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg nem bírnám a sok hülyét odabent.
Ha Lenne esélyem, hogy megnyerném, vállalnám-e? Talán. Egyrészt érdekes kihívás manipulálni az embereket, és kijátszani őket egymás ellen, de valójában ez egy show... Azon is meglepődnék, ha valódi lenne, de nem is ez a lényeg, hanem hogy még ha sikerül is nyerned, meg kell küzdeni a médiával, a társaiddal, és nem mellesleg a bezártsággal. Ami azért nem olyan egyszerű, valljuk be.
7/9 anonim válasza:
Nem jön mindenkinek a népszerűség. Hol van a régi szériákból Oki, Kismocsok vagy a lovászfiú Csaba? Sehol.
Ha meg azt hiszed,h a nézők döntenek a műsorról és akármennyit is számít a szavazatuk, akk tévhitben élsz. Az egész előre megvan rendezve.
8/9 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy igen nagy esélyed lenne nyerni, akkor gondolom, értelmesebbnek tartod magad mondjuk az utolsó szériás csapathoz képest...ha értelmesebb vagy, mint a beköltözött átlag, azt nem bírnád ki közöttük. Én biztosan nem, nézni is nehéz a butaságot, nem hogy benne élni nap mint nap. És mint előttem már írták, nem sokan bírnák az életet, ami utána jön. Amíg bent vagy is szétszed a bulvár, ha kijössz, akkor pláne, magánéleted sincs. Normális ember, normális párok ezt nem bírnák. És mi lett a régi, mondjuk labilisebb valóságshowhősökkel? Pl. BigBrother Évi...valahol fent van a neten...borzadály.
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor tulajdonképpen akkor volna érdemes ezt a játékot játszani ha a játék után békén hagynának és a csatorna nem kötelezne semmilyen fellépésre meg ilyen szereplésre. Jó mondjuk egy interjú a mokkában még belefér de ha ezenkívül még kellene magam produkálnom,az már nem tetszene.
2015. jan. 12. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!