Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A Comedy Centralon szerintetek...

A Comedy Centralon szerintetek jók a magyar stand up comedysek?

Figyelt kérdés
Nekem ha van időm akkor a Comedy Centralt nézem ,de a stand up comedy nagyon béna.Kitalált béna,unalmas sztorik,mások csúfolása szerintem szégyen amit csinálnak és végtelenül unalmasak.

2015. jan. 7. 19:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egyedül Badár Sándor sztorijait imádom, de amúgy nagyon gyenge.
2015. jan. 8. 02:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem csak a magyar béna, máshol is csak 1-2 gyöngyszem akad. Itt is van néhány jó műsor - még csak nem is előadó, mert mindegyiknek van csomó lapos "poénja" is. De a legszánalmasabb eddig a tejesköcsögös meg a rubik kockás nyomorék, szánalmas, én a helyükben nem égetném magam, az ott már valahol a mélypont lehet, már ezzel se kéne színpadra engedni őket.
2015. jan. 8. 16:59
 13/17 anonim válasza:

Ha a tejesköcsögös az, akire gondolok, (egy kalapos ember ütemre csapkod valami bödönt és közben tájszólással kántál valami hülyeséget), akkor az már a legszánalmasabb kategóriát is kimeríti. Az botrányos. Egyszer láttam a reklámban, de azóta ha meglátom azonnal elkapcsolok, vagy lenémítom.

A kockásat abszolút nem ismerem.

2015. jan. 8. 19:33
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem. Showder Klub egymilliószor jobb. CC-s humoristák nagyon sz@rok. Hajdú B. elmegy, a Szomszédnéniéket pedig csipázom, Maksa zsírkirály, de e három kivételével az összes CC-s emberke nagyjából Tóth Edu/Kertész Ricsi szint.
2017. okt. 24. 22:15
 15/17 anonim ***** válasza:
Badárt kifelejtettem. Őt is csípem.
2017. okt. 24. 22:18
 16/17 anonim válasza:
Mind aberrált,debil...eröltetett fejek és a poénjaiknál csak a hanglejtésük rosszabb....nem hiszem,hogy ez színvonal lenne....szánalmas,idegesítő,frusztráló ripacskodás...akárcsak a mostani magyar filmek színészei :/ pfff
2018. okt. 24. 12:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem. A CC-sok nagyon bénák. Persze, vannak köztük jók is, de a Showder Klubhoz képest egy nagy nulla (és manapság a SK sem olyan jó már, mint régebben). Az viszont érdekes, hogy az amerikai CC jó stand-up előadásokat ad.
2019. jan. 10. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!