Jelentkezhetek így az Ének iskolájába?
15 éves fiú vagyok. Soha nem tanultam énekelni és nem is énekeltem közönség előtt, nem tudom,hogy milyen hangom van,lehet,hogy nagyon hamis lennék, így szerintetek
azért meg lehet próbálni egy ének iskolája meghallgatást? Nem gáz,hogy már 15 vagyok?
Azért úgy ne menj el hogy fogalmad sincs milyen hangod van, mert te leszel a következő youtube sztár akin az egész ország röhög.
Készíts egy felvételt vagy énekelj a szüleidnek/barátaidnak, kérd ki a véleményüket. Persze nem lesz könnyű, de a stúdióban is ideges leszel.
A kor kérdést nem tudom, olvasd el a jelentkezésnél a korhatárt.
"Az Ének iskolájában különleges tehetséggel megáldott gyerekek versenyét követhetjük nyomon. Ebben, a tavasszal hamradik alkalommal startoló startoló műsorban 8-14 év közötti gyerekek mutathatják meg magukat, akiket szigorú zsűri helyett tanárok értékelnek majd."
Felesleges jelentkezni szerintem, túlkoros vagy.
"Ebben, a tavasszal hamradik alkalommal startoló startoló műsorban 8-14 év közötti gyerekek mutathatják meg magukat, akiket szigorú zsűri helyett tanárok értékelnek majd.
"Fontos! Olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik 1999.12.31.és 2007.12.31.között születtek." - emelték ki a szervezők."
Szia!
Én is fogok jelentkezni, én sem jártam énektanárhoz meg semmi. Szerintem gyakorolj és nyugodtan próbáld meg! És 17 éves korig lehet idén jelentkezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!