Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a különbség a 2 tv között?...

Péter004 kérdése:

Mi a különbség a 2 tv között? (Samsung H6200 ill. H6500)

Figyelt kérdés
Valamelyiket meg szeretném venni, de nekem a leírások alapján szinte ugyanaz a 2 tv, csak árban van 30eHUF eltérés.

#Samsung #H6500
2014. dec. 28. 19:34
 1/3 anonim ***** válasza:

H6500:

DVB T/C/S2 tuner

102 cm

400Hz-es képfrissítés

60 W-os energiafogyasztás

H6200:

DVB T/C tuner ( S2 nincs )

122 cm

200 Hz-es képfrissítés

134 W energiafogyasztás

Talán ezek a fontosabb különbségek.

2014. dec. 28. 19:43
 2/3 A kérdező kommentje:

Lehet nem voltam pontos, de a 2 típust itt néztem össze:

[link]

[link]

Mindkettő 40"-os.

2014. dec. 28. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok nagy szakember, de az egyből szembetűnik, hogy az egyikkel csak földi és műholdas (kábelest nem), a másikkal pedig csak földi és kábeles (műholdast nem) digitális adást lehet venni. Persze a szolgáltatók áthidalják a gondot valamilyen eszközzel, de azt bérelni kell, vagy megvenni, úgyhogy egyszerűbb olyan tévét venni, amihez nem kell. Legalábbis a digi kábeles adásnál így van (c-tuneres tévéhez nem kell semmi), a műholdasról nincs tapasztalatom, de gyanítom, hogy ott sincs másképp.

DVB-T: földfelszíni

DVB-C: kábeles

DVB-S-S2: műholdas tuner

Ezenkívül a képfrissítés is más, elvileg a 6500-asnak jobb a képe, mint a 6200-asnak, bár én még nem néztem ilyen tévéket, nem tudom, ezt mennyire lehet észrevenni.

2014. dec. 29. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!