5.1 Csatlakoztatása Smart Tv-hez?
Figyelt kérdés
Sziasztok, most vettem egy Samsung smart tv-t (UE40H5500) és kaptam egy Dimarson 5.1 -et. Amit szeretnék elérni az az hogy a Tv Hangja a hangfalakból szóljon de úgy hogy közben a TV saját hangszórója is működjön. Tudom hogy meg lehet így csinálni mivel egyik ismerősömnek is hasonló módon működik csak még régi Tv-vel. Az az egyik probléma hogy a TV-n van optikai kimenet de a házimoziban nincs. Milió módon próbáltam összekötni de nem sikerült. Meg lehet e oldani azt hogy egy optikai kábelt dugok a TV-be és valami átalakítóval teszem az 5.1 Audio -be, Vagy valami más ötlet ?
Kép ként a TV és a Házimozi hátulja.
Köszönöm a Segítséget előre is.
5.1 [link]
TV
2014. dec. 28. 11:24
1/1 anonim válasza:
Nekem is ez a gondom, csak most vásárolok 5.1-et. Optikai kábelhez van rca 5.1-es átalakító, de olcsóbb és egyszerűbb, ha veszel olyat, amelyikben van optikai bemenet.Pár 5.1 át tudja alakítani a stereot. Azt a fülhallgató bemenetről, olcsó adapterrel megoldható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!