Melyik ez a Stephen Hawking sorozat/film?
Figyelt kérdés
A Spektrumon vagy a Discovery Science-ön pillantottam meg, talán nem is egy rész volt, de nagyon érdekelne azt hittem könnyen utána tudok nézni..
Szóval volt olyan elem, mint Az Univerzum, ahogy Stephen Hawking látja című filmek elején(S.H. ül majd a szemébe közelít a kamera..), de mégsem gondolom, hogy az volt. Azokat régebben megnéztem és amit a TV-ben láttam nem volt ismerős.
Volt még egy-két elem amire emlékszem: Egy férfi kimegy éjszaka és arról dönt, hogy almalevet, vagy valami más gyümölcslevet igyon.
És volt egy fekete négyzetrácsos kép, s amik zölden világítottak azok jelképezték az élőket..
Elég hülyén hangozhatnak ezek, de remélem valaki ráismer és tud segíteni.
2014. dec. 27. 21:51
1/1 anonim válasza:
Ez vagy az, amit te írsz, vagy "A nagy terv". Épp most mentek a Spektrumon múlt héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!