UPC Direct TV szolgáltatonál vagyok és azzonbelül a Direct+ csomagban ami 93 csatornás és megéri megveni a Fimbox prémium csatornákat?
Csak a sima Filbox van benne a csomagban a többi filbox csatrna a Filbox Plus , Filmbox Extra és a Filbox Famili kodolva van de tudom azt hogy pár száz forintért meglehet őket venni de megérné?
A sima Filboxon ahogy észrevettem ott nem nagyon adnak mozi filmeket amik ujak vagy páréves filmek inkább régi filmek mennek rajta többségben , de a másik 3 Filbox csatornákon ha megrendelném ott ujabb filmek mennek mint mongyuk a HBOn?
A filmbox csatornák akkor nem jácanak nagysikerü mozi filmeket ?
Most csak aasima filmbox van meg de ott régi filmeket adnak , de ott a filmbox plus , filmbox premium , filmbox famili ezzeken sem mennek jo mozi filmek nemis aa legujabak de párévesek ?
Ha nem egy nagysikerü mozi csatorna aa filmbox család mint a hbo akkor mértnincsenek benne a alapxsomafban , csak a sima filmbox van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!