VIOLETTA! Most 60 részes a 3. évad?
Figyelt kérdés
És ha igen, akkor mi lesz Angie-vel és German-nal?
Csak mert nem volt előzetes a 61.részből. Most mi van?!
2014. dec. 15. 14:46
1/9 WattacukorPufi válasza:
DE volt előzetes. Én is megijedtem hogy 60 részes. csak most ott is ismétlés van
2/9 A kérdező kommentje:
Azóta én is láttam, de köszi. Csak akkor nagyon megijedtem.
2014. dec. 17. 14:47
3/9 WattacukorPufi válasza:
De azt nem értem hogy miér csak dal volt a 61rész előzetesében
4/9 A kérdező kommentje:
én sem...
2014. dec. 24. 15:47
5/9 anonim válasza:
Szerintem azért a koncertet rakták be előzetesnek, hogy ne rontsák el a "jujcii, Vilu és Leon megint együtt, és végre egy csók is volt, ami évadonként max. 1-2-szer van, ezaaaz" hangulatot.😊 De engem az zavar, hogy nem volt túl nagy befejezés eddig, olyan "vége a sorozatnak, legyen valami különleges".. remélem nem csak a koncert lesz a következő részben.. Pl. Leon és Vilu között most komolyan annyi, hogy összejöttek (ismét), és ennyi? Vagy ez csak nekem kevés?:O 😊
6/9 mano7679 válasza:
a violetta 3 evad 80 reszes ahogy a tobbi
7/9 A kérdező kommentje:
Jókor mondod. Szerintem már majdnem mindenki látta a 80. részt, de köszi :)
2015. ápr. 19. 16:22
8/9 anonim válasza:
Angie és German a 3.évad végén összeházasodnak,mivel Angie visszajön.Asszem a 3.részben
9/9 anonim válasza:
Bocsi elirtam vagyis a 33.részben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!