Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X-faktor! Miért tetszik annyi...

X-faktor! Miért tetszik annyi nézőnek a Nagy Ricsi?

Figyelt kérdés
Még nem is párbajozott, pedig szerintem nem egy nagy durranás. Azt elismerem, hogy fejlődött a tavalyi adás óta, de nekem még így is nyers, és semmi különlegességet nem vélek felfedezni a hangjában. Vagy Ő ilyen Vastag Csabika után gyártott alfahím? Ezért szavaztok rá ennyien, mert szépfiú? Remélem az első helyig nem viszitek el, nincs kedvem még egy üres hangot hallgatni nap mint nap a rádióban.

2014. dec. 14. 12:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jó az előadó készsége. Jól mozog a színpadon, a dlaokba beleéli magát, látszik az arcán is... Mellesleg nem olyan rossz a hangja.
2014. dec. 21. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:

#10-es vagyok.

Tegnap Varga Viktorral végre tetszett az előadása, szuper volt, mert végre nem akart basz@.#rni az erőlködéstől. Már azt hittem néha, hogy agyvérzést kap. Jól van, hogy akarja, de azért ennyire ne csinálja már.. Tegnap Viktorral higgadt volt és nagyon tetszett... Ha mindig így csinálta volna, akkor simán nyer!

De ma Andika fog nyerni. :) Ha nem ő, akkor az életben nem nézek RTL-t... Ha megnyeretik Benjivel vagy Julival.. hát kiakadok.

2014. dec. 21. 11:52
 13/14 anonim válasza:

Nyilván mindnekinek lehet véleménye, és nem mindnekinek tetszik az amit Ricsi csinál. De ettől még nem kell szidni, mivel nem ismerjük személyesen! Aki találkozott vele (akárhol, pl. Lurdyban) az tudhatja, hogy nagyon kedves! És mások is ezt mondják róla.

Rettenetesen sajnálom és nagyon dühös vagyok, hogy tegnap kiesett! Ő volt az egyetlen akiben láttam azt a bizonyos X-et. Ő az aki igazán megérdemelte volna, hogy megnyerje! Hihetetlen, hogy Horányi Juli (akit én személy szerint nagyon nem kedvelek) továbbjutott, Ricsi pedig nem. Juli mindig ugyanazt mutatja, szerintem nagyon unalmas, Ricsi mindig tudott újat mutatni. Imádom a hangját, az egész embert, és annyira szomorú vagyok hogy nem jutott be. De én biztos vagyok benne, hogy itt valamit elcsesztek vagy valami csalás történt, mert az hogy 10 műsorból 8-szor volt dobogós és 2-szer első, ez azért valami! Ráadásul egyszer sem párbajozott, és érdekes módon pont most esett ki.... Ezt nagyon igazságtalannak érzem! Neki kéne ott lennie Juli helyett!!

2014. dec. 21. 19:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Kedves 10-es! Honnan tudod hogy nagyképű? Hogy bunkó? Netán ismered személyesen? Nem hinném. Én találkoztam már vele élőben és ahogyan előttem mondták, eszméletlenül aranyos és nagyon kedves srác. És az, hogy jól néz ki, egyáltalán nem jelenti azt, hogy nagyképű, mert elismerem, hogy manapság az olyan fiúk akik afféle "lányokálma" típusúak, meg ilyen helyesek meg olyan helyesek, valóban elszállnak maguktól, DE vannak kivételek (szerencsére) és Ricsi is egy ilyen kivétel!

13-as veled pedig nagyon egyetértek. Ricsi lett volna a legméltóbb a győztes címre, persze nem mondom, hogy Andi nem az. De szerintem akkor is előrébb kellett volna végeznie pl. Benjinél vagy Julinál.

2014. dec. 22. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!