Digi vagy MindigTVExtra?
Ebből a 2-ből nem tudok választani kérlek segítsetek, CSAK EZ A 2JÁTSZIK, MÁS NEM!
DIGI ESETÉN: DIGI+
MINDIGTVEXTRA esetén: Családi+Aktív+!
Melyik szerintetek
Lép és hangminőség főleg! És a stabilitás!
Ha a DIGI-nél a kábeles ( DVB-C ) platformról van szó, akkor egyértelműen az.
Ha a műholdasról, akkor először érdemes utánanézni hogy nálatok van-e rálátás a 0.8°W-on található Intelsat 10-02 és Thor 5/6 műholdra, illetve a MinDig TV lefedettségéről is érdemes lenne tájékozódni.
Ha mindkettő megoldható akkor jön hogy mely csatornákra van szükséges, és az melyiknél érhető/nem érhető el. Illetve a másik hogy mennyire fontos a HD, mert csak a DIGI-nél vannak HD csatornák.
Előző vagyok.
Helyesbítek, mert a MinDig TV-n is van HD de csak 3 közszolgálati, az meg nem valami sok.
A DIGI-nél szélesebb a HD kínálat. Most már a két kereskedelmi csatorna is elérhető náluk HD-ba.
Köszönöm!
Hogy lehet kideríteni hogy van e rálátás a W 0.8-ra? Thor 5-6-ra 100 hogy van mivel most upc directem van,és az is azt használja!
A mindigextranak itt 100%-os a lefedetsege,szobaantennán is jön!( +ba van sima mindigtv szobaantennaval)
RTL és a TV2 HD műholdon is van? Mivel itt sajna nincs kábel...
És alapból melyiknél jobb a minőség (sd) mivel 1lapos van csak a másik2 katós... szval mind2-re jo kellene egy helyről!
Ha jelenleg UPC Direct van, akkor gond nélkül menni fog a DIGI is, bár ha a UPC által adott tányért használjátok jó lenne lecserélni nagyobbra. A DIGI TP-i gyengébbek mint a UPC Direct-é így már egy kis eső esetén elszállhat az egész.
Igen a DIGI-nél van TV2 HD meg RTL Klub HD is műholdon.
Szóval összességében szerintem jobban jársz a DIGI-vel.
Én is úgygondolom hogy jobb a DIGI!
Képminőségbe milyen? És szokott adás kiesés lenni viharban,vagy nem sokszor? Egyébként régen T volt (elég is volt) tányérját használta fel a UPC Direct,szval eredetileg a tányér T-s
Még 1 kerdes azt irtad hogy a digi tp-i (freki-i) gyengébbek,akkor ez képminőség/stabilitás rovására megy?
Vagy DIGI-s/T-s tányérral a DIGI teljessen jó?
"Még 1 kerdes azt irtad hogy a digi tp-i (freki-i) gyengébbek,akkor ez képminőség/stabilitás rovására megy?"
Leginkább a stabilitásra ( képminőséget nem feltétlen befolyásolja ), de ha a Telekom gyári tükre van fent ami ha jól tudom 90 centis akkor azzal nem lesz probléma.
A DIGI képminősége SD-ben is jobb mint a MinDig TV Extra minősége, hiszen műholdon nagyobb kapacitás áll rendelkezésre mint DVB-T platformon.
Arra viszont azért számíts hogy nyáron nagy zivatarokba, vagy télen nagy hózáporokba lehet kimaradás, de ez a műholdas tévézés velejárója.
Köszönöm! Egyébként a tányérból a DIGI-é vagy a T-é ugymond erősebb,jobb? vagy mindegy?
Nálam esőbe is van a T-s tányérral UPC adásom!
Rossz idő alatt mit lehet érteni? Egy kisfelhő? Egy kis zuhé? Vagy negy vihar?
Átlagba mennyiidőre megy el?
Köszöönm az ediggi válaszokat is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!