Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV nézők, mit jelent az hogy...

VV nézők, mit jelent az hogy "papírzacskó lány"?

Figyelt kérdés
Fanni azt mondta Edináról, hogy olyan "papírzacskó" lány, mindenki tudja mi is az. Én nem tudom ez mit jelent, ha valaki segítene megvilágosodni, nem vagyok már egy mai fiatal csirke, biztosan ezért nem tudom.
2014. dec. 9. 02:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Azt jelenti hogy az illető ábrázata csúnya, így a férfiaknak csak papírzacskóval a fején kellene párkapcsolatra.
2014. dec. 9. 03:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Papírzacskós, nem papírzacskó.
2014. dec. 9. 03:40
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért mond ilyet? Az a lényeg hogy ő a "legszebb"

Bent mindenkinek csak a külső számít , a belső értékekkel meg nem foglalkozik senki.

Én csípem az Edinát szerintem ő szép és különleges.

2014. dec. 9. 05:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Az Edina még smink nélkül is jobban néz ki, mint Dóri 6 tonna vakolattal. De sajnos a mai világban már csak az kap jó nő minősítést, aki tele van implantátummal. Fannika arca nagyon szép, de mivel egy kígyó, így ő a legcsúnyább és légvisszataszítóbb nő számomra a villában.
2014. dec. 9. 10:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, főleg az első hozzászólónak, aki a kérdésre válaszolt.
2014. dec. 9. 15:12
 6/6 anonim válasza:
Nem is azért de szerintem Edina egy tök szép csaj, mellesleg törékeny is, nem úgy mint az az implantoszaurusz Dóra, kb. akkora , mint egy svéd úszónő! Edina engem egyébként kicsit emlékeztet effy-re a skinsből, csak neki nincs olyan kisugárzása, mint Kayanak.
2015. jan. 15. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!