Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vikcsu vagy Zsu? Szerintetek...

Vikcsu vagy Zsu? Szerintetek ki nyer?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki nyeri a párbajt, és nektek ki szimpatikusabb? Illetve ki a kedvencetek a VV7-ben? Aki nem nézi a műsort, és csak le akarja szólni, az inkább ne is fáradozzon a gépeléssel, mert nem érdekel ez a fajta vélemény.
2014. dec. 6. 14:30
1 2
 1/11 anonim válasza:
Vikcsu gyenge. Zsuzsa nyerni fogja a párbajt, márcsak azért is mert szekálják folyamatosan...
2014. dec. 6. 17:14
 2/11 A kérdező kommentje:
Amúgy ebben van valami. Zsuzsát állandóan szekálják, Fannival is elég sokat vitáznak, úgyhogy körülötte legalább zajlik az élet, nem úgy mint Vikcsu körül, akit alig látunk szinte. Volt egy szimpátia szavazás is, úgy emlékszem Zsu Vikcsu előtt volt, de nem tudom már melyik adásban ment. Köszi a véleményt.:)
2014. dec. 6. 18:37
 3/11 anonim ***** válasza:
A párbajt Zsu nyeri, de nem azért mert annyira szimpatikus a népnek, hanem mert a nép imádja a kitaszított villalakókat megsajnálni, és nagy fölénnyel visszajuttatják. Végig néztem az összes szériát, az 1.-ben Szabolcsot szórták meg mindig jellel, hogy annyira utálják, az emberek meg szerették, vagy 7-szer vissza is küldték, sőt meg is nyerte. A többi szériában is mindig volt valaki, akit kipéciztek, pl.Éva, Csaba, Eszter. Ők is mindig nagy fölénnyel tértek vissza. Most is így lesz, nem is értem hogy nem tudják ezt a mostaniak??? Kedvencem nincs sajnos, ha nagyon kellene mondani valakit, akkor talán Robin egyenlőre.
2014. dec. 6. 21:57
 4/11 A kérdező kommentje:
Bár úgy lenne, ahogy mondjátok. Nagyon nem bírom Vikcsut, egy kis senki volt eddig, most meg hirtelen a jóistennek hiszi magát, azért álljon már le. :D Köszönöm a választ.:)
2014. dec. 6. 22:24
 5/11 anonim ***** válasza:

Én nagyon nem birom a Zsut, és ha Renivel vagy Fannival párbajozna akkor nagyon ellene lennék, de konkrétan nem iritál annyira mint Vikcsu, az undorító kinéztével, a mocskos trágár szájával( persze, mindenki beszél csúnyán, én is néha, de ennek a nőnek minden második szava trágárság), meg a lekezelő idióta stílusával. Szóval ellene atz mondom i8nkább Zsu menjen vissza, és valúszínűleg így is lesz, aminek örülök is meg nem is, egyrészt őt se bírom, másrészt örülök, hogy Vikcsu kiesik. Lehetetlen, hogy ő nyerjen szerintem.

Amúgy kedvencem nem igazán van, nem szurkolok senkinek, fannit, Renit, Robint meg Dórit jobban birom a többinél, de ennyi.

2014. dec. 7. 12:43
 6/11 A kérdező kommentje:
Egyébként én nem értem, hogy miért vagytok annyira Zsu ellen. Oké, nekem sem volt szimpatikus a bejövetele, ahogy rögtön a rendrakásról tartott kiselőadást, de Fanni konkrétan azóta csak támadja minden kis lépéséért, meg se próbál ellene tenni. Ő meg természetes, hogy visszaszól Fanninak, de nem gondolom, hogy egy rosszindulatú ember lenne. Vikcsu viszont ahogy kiakadt tegnap azon, hogy a többiek Zsuval merészeltek beszélgetni, hát kész röhej volt.. Kell neki a pofára esés, és nagyon kíváncsi lennék a többiek arcára mikor Zsu lép be az ajtón.
2014. dec. 7. 15:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon átlátok rajta. Ahogy rebegteti a szempilláit, hogy ő megigérte a kisfiának hogy lesz kertes ház meg kutya és jáj én édesanya vagyok és jáj a gyermekem miatt meg kell nyerjem. Nekem ez undorító. De lényegtelen, megnyerni úgysem fogja, most inkább ő menjen vissza mint az undormány Vikcsu.
2014. dec. 7. 16:03
 8/11 anonim ***** válasza:
Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy Vikcsu.
2014. dec. 7. 16:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Na, örülsz? Nem kellett volna aggódni, mert előre megírtuk hogy ez lesz, Zsuzsából mártír lett, nagy fölénnyel vissza is szavazták.
2014. dec. 8. 01:55
 10/11 A kérdező kommentje:
Igen, örülök.:D Egyébként nem biztos, hogy megsajnálták a nézők, lehet, hogy inkább Vikcsu volt túlságosan unszimpatikus.
2014. dec. 9. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!