Fehérvári Gábor Alfréd (Rising Star) szerintetek is cigány?
Figyelt kérdés
2014. nov. 30. 21:47
1/8 anonim válasza:
aki ebbe a sz**rba szerepel az mind cigány vagy zsidó. Jah..és az is hülye aki nézi a VV7tel egyetembe...
2/8 anonim válasza:
Majdnem mind az, ahhoz, hogy győzzél, vagy határontúlinak, vagy romának kell lenned. Másképpen esélyed sincs, soha nem is lesz.
4/8 anonim válasza:
A Fehérvári egy felvett név valószínűleg. Mert ilyen amúgy nincs. Ahogy olyan sincs hogy Békéscsabai, max kolbász :D
Ismertem egy Orsóst, aki szintén Fehérvári lett, mivel ott lakott, ezt a nevet választotta.
5/8 anonim válasza:
Én Kalányost ismertem Székesfehérváron, az is Fehérvári nevet vett fel.
6/8 anonim válasza:
attól hogy szerepelt benne nagyon nem cigány... Freddie a legkedvesebb énekes akivel volt szerencsém megismerkedni mert ismerem (BÁR NEM A rising starból) hanem utána ismertem meg és beszélgettem vele facebookon és rohadtul nem cigány attól hogy te annak látod!!!
7/8 anonim válasza:
Dehogynem az, a külseje, az arca, minden az. De persze nem a bünöző rétegből.
8/8 anonim válasza:
... nem csak nem a bűnöző fajtából nem hanem egyáltalán nem az.....
bezzeg a Berkiért meg a többi cigányért mindenki rajong, Alfrédot meg le cigányozzátok......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!