Ti mit gondoltok a mostani Való világ. Című valóságshowról? ( VV 7 )
Figyelt kérdés
Ti nézitek ? És ha igen akkor miért? És.ha.nem akkor miért nem?2014. nov. 21. 19:23
1/4 anonim válasza:
Nem nézem. Mert egy mocsok, azért nem.
2/4 anonim válasza:
nem tudom hány "beteg" ember van még Magyarországon? Hány VV-ot bírnak indítani velük? borzasztó műsornak tartom!
3/4 anonim válasza:
Az összeset láttam egytől-egyig. Az első három széríát imádtam, ők még valóban szórakoztattak, és magukat adták, minden játékosra emlékszem is. Már a VV4 is szánalmas volt, onnan pedig mínősíthetetlen mind. Mindeneki utánoz valakit, mindegy mivel csak az összefoglalók sztárja legyen, prostik, nagy képű hímringyók sleppje.
4/4 anonim válasza:
nagyon jó a mostani évad. érdekesek a karakterek, zajlik rendesen az élet, nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!