Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Éjjel nappal Budapestet...

Éjjel nappal Budapestet meddig fogják még nyomatni az RTL-en, tán addig míg el nem érik a 100% -os primitívséget a csatorna nézői (TISZTELET A KIVÉTELNEK! )?

Figyelt kérdés

Sikerült tegnap este pont beletrafálni az ÉNBP reklámjába, és épp egy fiatal kopasz gyerek meg egyik haverja verekedett valakikkel, egy puccos helyen. És elgondokoztam azon, hogy ezek tényleg pénzt kapnak mindezért, és még nem is keveset sztem. Fura, hogy manapság meg lehet élni ebből is akár, és szép még mindemellett az is, hogy erre van igény.

Ahelyett, hogy valami mást adnának, valamilyen filmet vagy nemtudom mit, csak ne ezt meg a celebes sz.rsz.rokat.

2014. nov. 11. 15:30
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Miért milyen filmet akarsz?? Ahol ölnek meg a vér folyik??? Mert azzal van tele a tv egész nap. Csak tudod nem mindenki szereti azokat. A másik a barátok közt. Megy több mint 10 éve és lerágott csont az egész. Nem értem mi bajod....
2014. nov. 11. 15:34
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Nem szerencsés ember aki bármit is kereskedelmi csatornán akar nézni. Filmek és sorozatok sem valóak olyan csatornára ahol a reklámprioritás miatt sok megszakítás van.

A magas nézettségű adások olyan tartalmat kínálnak amire a legszélesebb körben van igény. Ehhez nem kell primitívnek és butának lenni, ezeréves mondás a "kenyér és cirkusz" igénye, azaz az emberek eleve a botrányokra, drámákra vevőek. Ez a műsor sem kínál többet vagy kevesebbet ezekből mint bármelyik másik.

2014. nov. 11. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Most nézem, hogy már lassan az 500. részhez közelít.. szerintem nem rossz.. van jobb is, de nem annyira rosz.
2014. nov. 11. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!