Érdemses AustriaSat-ra váltani?
Akinek vam, tapasztalatok milyenek?
Várom a válaszoklat!
Köszönöm
Pozitívum hogy a HD csatornákért nem kell külön fizetni. Az RTL Klub HD meg a TV2 HD is már a legolcsóbb csomagba benne van, ami sokaknak pozitívum.
Emellett ott van a Digi Sport 1 ( HD-ban ) és a Digi Sport 2 ami szintén sokaknak fontos csatorna.
A legnagyobb csomagba a FOX is benne van, amit - elnézve egyes szolgáltatók Facebook oldalát - elég sokan szeretnének ( mondjuk el kell ismerni, tényleg jó sorozatokat adnak ).
Összességében azt mondom hogy igen, érdemes váltani, ha a jelenlegi szolgáltatóddal nem vagy elégedett.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves első válaszoló elméletiekben mivel műholdas országos a lefedetsége érdemes őket felhívni!
Kedves 2. válaszoló. Igza van érdems átgondolni, jelengleg UPC Directem van! Öszintén megmondva elégedett vagyok vele,de a DVR-ért sokallom ott a pénzt. meg a HD 1000Ft és az AustriSat több meg jobb fajta HD-ket ad INYGEN a csoamg részeként!
Még a MindigTVExtrán gondolkdok. Egy műszerész boltba azt halottam hogy elvileg az MPEG4-es tömörítés miatt az a legjobb.. de kitudja
Aszzem ez Mindigtvextra és austriasat meccs lesz!
A Telekom most elég sok HD csatornával fogja bővíteni a SAT Családi + HD csomagját: [link]
4100 Ft/hó ha nincs internet és/vagy telefon előfizetésed, de ebben benne vannak a HD csatornák ( amit ugye jövő év elején jelentősen kibővítenek ), illetve a DVR funkciókért sem kell külön fizetni.
Kedves 1 vàlaszoló így màr értem :-(
Köszönöm a vàlaszokat, de a T-böl egy életre elegem lett annó volt és elég gàtlàstalan egy cèg,úgyhogy megfogadtam oda tobbet akkor sem ha ingyen adja!
Amúgy meg a T-nél a DVR plusz pénz szintén!
De mivel az Austriasat drága 4-re ezért inkább lehet DIGI meg Mindigtv extra között dől el,de az is lehet hogy mind2_őt bekötetem,és akkor az 5.-re is tudok tenni adást! 1 mindigextra cam meg 2 box és 3 digis box! És az egész 8.000/hó és legalább akkor szinte lesz minden,meg mivel 2 technologia adas is majdnem eves 100%-ba! És csak 2020 ftvel tobb mint most!
Bár sokallom de igy lesz talán a legjobb! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!