Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Érdemses AustriaSat-ra váltani?

Érdemses AustriaSat-ra váltani?

Figyelt kérdés

Akinek vam, tapasztalatok milyenek?

Várom a válaszoklat!

Köszönöm

2014. nov. 9. 08:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem nincs, de átváltanék, ha lenne rá lehetőség. Átböngésztem már a csatornakiosztásukat, meg az áraikat, egyáltalán nem tűnik rossznak.
2014. nov. 9. 13:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Pozitívum hogy a HD csatornákért nem kell külön fizetni. Az RTL Klub HD meg a TV2 HD is már a legolcsóbb csomagba benne van, ami sokaknak pozitívum.

Emellett ott van a Digi Sport 1 ( HD-ban ) és a Digi Sport 2 ami szintén sokaknak fontos csatorna.

A legnagyobb csomagba a FOX is benne van, amit - elnézve egyes szolgáltatók Facebook oldalát - elég sokan szeretnének ( mondjuk el kell ismerni, tényleg jó sorozatokat adnak ).

Összességében azt mondom hogy igen, érdemes váltani, ha a jelenlegi szolgáltatóddal nem vagy elégedett.

2014. nov. 10. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves első válaszoló elméletiekben mivel műholdas országos a lefedetsége érdemes őket felhívni!

Kedves 2. válaszoló. Igza van érdems átgondolni, jelengleg UPC Directem van! Öszintén megmondva elégedett vagyok vele,de a DVR-ért sokallom ott a pénzt. meg a HD 1000Ft és az AustriSat több meg jobb fajta HD-ket ad INYGEN a csoamg részeként!

Még a MindigTVExtrán gondolkdok. Egy műszerész boltba azt halottam hogy elvileg az MPEG4-es tömörítés miatt az a legjobb.. de kitudja

Aszzem ez Mindigtvextra és austriasat meccs lesz!

2014. nov. 13. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:

A Telekom most elég sok HD csatornával fogja bővíteni a SAT Családi + HD csomagját: [link]

4100 Ft/hó ha nincs internet és/vagy telefon előfizetésed, de ebben benne vannak a HD csatornák ( amit ugye jövő év elején jelentősen kibővítenek ), illetve a DVR funkciókért sem kell külön fizetni.

2014. nov. 15. 12:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Itt van a Telekomos Sat linkje: [link]
2014. nov. 15. 12:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia! #1-es voltam. Tudom, hogy országos, csak olyan helyen lakom, ahová elég macerás lenne műholdvevőt telepíteni (társasház közepe, erkély nélküli lakás). Másrészt meg albérlet, így egy esetleges költözéskor is probléma lenne vele. Így egyelőre maradok a Mindig Tv-nél, azt bármikor vihetem bárhova. Az Austriasat már csak a külföldi csatornák, meg a bővebb rádiókínálat miatt is jobb lenne, de itt nem igazán megoldható, erre céloztam.
2014. nov. 15. 16:51
 7/8 A kérdező kommentje:

Kedves 1 vàlaszoló így màr értem :-(

Köszönöm a vàlaszokat, de a T-böl egy életre elegem lett annó volt és elég gàtlàstalan egy cèg,úgyhogy megfogadtam oda tobbet akkor sem ha ingyen adja!

2014. nov. 16. 10:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Amúgy meg a T-nél a DVR plusz pénz szintén!

De mivel az Austriasat drága 4-re ezért inkább lehet DIGI meg Mindigtv extra között dől el,de az is lehet hogy mind2_őt bekötetem,és akkor az 5.-re is tudok tenni adást! 1 mindigextra cam meg 2 box és 3 digis box! És az egész 8.000/hó és legalább akkor szinte lesz minden,meg mivel 2 technologia adas is majdnem eves 100%-ba! És csak 2020 ftvel tobb mint most!

Bár sokallom de igy lesz talán a legjobb! :D

2014. nov. 23. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!